De nieuwe 'Avatar: The Last Airbender'-series zijn voorlopig niet te zien

Er wordt druk gewerkt aan meerdere nieuwe Avatar: The Last Airbender-series.

Jim Pedd, 12 september 2021 09:50

Fans van Avatar: The Last Airbender gaan mooie tijden tegemoet. Eerder dit jaar bleek namelijk dat Paramount een nieuwe studio had opgericht die gericht was op het maken van een gloednieuwe animatieserie in de franchise, evenals een rits films.
Maar het lijkt er nu op dat fans nog wel even moeten wachten op die nieuwe content. Bedenker Bryan Konietzko laat tijdens een interview weten dat het allemaal nog wel even gaat duren, wat ook komt doordat hij samen met Michael Dante DiMartino nog bezig is met het opzetten van de studio.

Nog even wachten
"Mike en ik bouwen een geweldig team bij Avatar Studios en doen dat heel zorgvuldig. We bouwen een klein team, maar doen het heel rustig aan. Het gaat nog jaren duren voordat er iets te zien is, maar we kijken er heel erg naar uit om dat met mensen te delen. We hebben wat heel toffe plannen," aldus Konietzko.

Recent werd al onthuld dat de series via met de computer gemaakte animatie gemaakt wordt. Dat vormt een significante stap weg van de twee-dimensionale animatie van de oorspronkelijke serie.

Het is nog niet bekend waar de films of series precies om gaan draaien, maar ze duiken uiteraard dieper in de wereld waar we Aang in ontmoetten, de laatste luchtstuurder.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, Nickelodeon, Bryan Konietzko, MIchael Dante DImartino

Populair nieuws