Christopher Walken is terug in BBC-serie 'The Outlaws'

Foto: Christopher Walken in BBC's 'The Outlaws'

De eerste foto's uit de serie The Outlaws van Stephen Merchant verschijnt op BBC.

Bram de Groot, 14 september 2021 om 14:11

Hollywoodveteraan en Oscarwinnaar Christopher Walken (Pulp Fiction, The Deer Hunter) is ondertussen 78 jaar oud, maar dat weerhoudt hem er niet van om nog doorlopend op te duiken in allerlei films en producties.
Binnenkort zien we hem in een serie van het Briste BBC. Hij is in The Outlaws a.k.a. The Offenders te zien naast onder meer Eleanor Tomlinson, Darren Boyd, Rhianne Barreto en Stephen Merchant. De laatste heeft de serie ook mede geschreven en geregisseerd.

Foto's uit The Outlaws van BBC
Het verhaal volgt zeven vreemden uit verschillende lagen van de bevolking die samen worden gedwongen om een Community Payback-straf in Bristol te voltooien.

Het eerste seizoen is reeds afgerond en de opnames voor het tweede seizoen zijn al gestart. De serie is een co-productie van BBC en Amazon Studios. The Outlaws debuteert op BBC en BBC iPlayer en op Prime Video. Een datum is nog niet bekend.

Hieronder zie je de eerste foto's uit The Outlaws van Walken en Tomlinson.
Bron: Variety

Lees meer over: The Outlaws, The Offenders, Christopher Walken, BBC, Amazon, Eleanor Tomlinson, Darren Boyd, Rhianne Barreto, Stephen Merchant

Populair nieuws