Nieuwe kinderserie 'Karma’s World' aangekondigd

Nieuwe kinderserie 'Karma’s World' aangekondigd

Verantwoordelijk voor de nieuwe reeks is de Amerikaanse rapper en acteur Ludacris...

Geoffrey Ketels, 14 september 2021 om 18:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is een nieuwe kinderserie aangekondigd welke zal verschijnen op streamingdienst Netflix. De nieuwe kinderserie is afkomstig van de hand van niemand minder dan de Amerikaanse rapper en acteur Ludacris.
De nieuwe kinderserie Karma’s World belooft een mooie nieuwe toevoeging te worden aan het aanbod voor kinderen van streamingdienst Netflix. Ludacris heeft in een eerder statement reeds bekend gemaakt dat hij zijn eigen dochter heeft gebruikt als inspiratie voor de reeks.

Karma Grant
De kinderserie Karma’s World vertelt het specifieke verhaal van Karma Grant, een jonge artieste die de wereld kennis wil laten maken met haar zelfgeschreven liedjes. Al deze liedjes gaan over belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld lichaamspositiviteit evenals discriminatie.

De acteur heeft aangegeven bijzonder fier te zijn op zijn dochter. Hij vindt dan ook dat ze met recht en rede als voorbeeld mag worden neergezet.

De nieuwe kinderserie Karma’s World is te bekijken op Netflix vanaf 15 oktober. In totaal zal de reeks bestaan uit 15 afleveringen welke allen ongeveer 10 minuten per stuk zullen duren. In elke aflevering zal een specifiek onderwerp centraal staan.

De nieuwe kinderreeks is te bekijken op Netflix vanaf 15 oktober van dit jaar. De onderstaande trailer geeft alvast een eerste voorsmaakje.


Lees meer over: Karmas World, serie, series, kinderserie, kinderseries, Netflix

Populair nieuws