Nieuw op Netflix: Het zesde seizoen van 'Nailed It!'

Nu op Netflix: Het zesde seizoen van 'Nailed It!'

Opnieuw nemen de slechtste bakkers het tegen elkaar op in deze vermakelijke reeks...

Geoffrey Ketels, 14 september 2021 om 19:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bij menig aantal kookprogramma's nemen verschillende prima chefs het tegen elkaar op om de lekkerste gerechten klaar te maken. In de realityserie Nailed It! is dat euhm... net even anders...
In deze serie is het namelijk zo dat het voor de verandering de slechtste thuisbakkers zijn die met elkaar de strijd aanbinden. Het uiteindelijke doel? De hoofdprijs van 10.000 dollar in de wacht slepen.

De opdracht die de deelnemers krijgen is nochtans vrij eenvoudig. Het enige wat ze moeten doen is het mooiste en meest eetbare meesterwerk maken. Dat dit in de praktijk doorgaans niet zo eenvoudig blijkt te zijn wordt echter al snel duidelijk.

Populair
In eerste instantie lijkt het concept van Nailed It! misschien niet heel bijzonder, maar toch kan de realityserie rekenen op een meer dan degelijke populariteit. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt ze bovendien ook een aardige score van 7,4/10.

De reeks is inmiddels alweer toe aan het zesde seizoen. Dat zesde seizoen is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf morgen, woensdag 15 september 2021.


Lees meer over: Nailed It, serie, series, Netflix

Populair nieuws