Netflix onthult trailer 'Locke & Key' seizoen 2 vol geheimen!

De fantasyserie Locke & Key keert in oktober weer terug op de streamingdienst.

Bram de Groot, 15-09-2021 10:17

Verleden jaar verscheen op Netflix de intrigerende fantasyserie Locke & Key en binnenkort is het eindelijk tijd voor het tweede seizoen. Je hebt nog net tijd genoeg om seizoen één (nog een keer) te kijken.
Even geleden onthulde Netflix al dat het nieuwe seizoen in oktober zou verschijnen. Nu is ook duidelijk wanneer en de streamingdienst heeft gelijk een eerste trailer online gezet. Vanaf 22 oktober staat het seizoen met vermoedelijk tien afleveringen op Netflix.

Eerste trailer seizoen 2
Hieronder zie je de trailer. In het nieuwe seizoen van de serie die drie broers en zussen volgt die na de moord op hun vader verhuizen naar hun ouderlijk huis. Ze ontdekken dat het huis magische sleutels heeft die hen vele krachten en vaardigheden geven.

Netflix heeft voor Locke & Key al in december 2020 een derde seizoen besteld. Er is duidelijk vertrouwen is de serie die gebaseerd is op de comics van bedenkers Joe Hill en Gabriel Rodrí­guez.

Zet alvast op Netflix het belletje aan onder het kopje 'het wachten waard'.


Lees meer over: Locke and Key, Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Griffin Gluck

Populair nieuws

Laatste serienieuws