'Locke & Key'-schurk toont zichzelf op setfoto van het tweede seizoen

'Locke & Key'-schurk toont zichzelf op setfoto

Het is al lange tijd wachten op het tweede seizoen van Locke & Key.

Jim Pedd, 6 april 2021 om 07:04

Netflix-serie Locke & Key is bezig met de opnames van zijn tweede seizoen. Het is nog niet zeker wanneer die klaar zijn, maar het duurt al behoorlijk lang.
De eerste reeks debuteerde namelijk begin 2020 en sindsdien wachten we op dit nieuwe seizoen. Centraal in de serie staan drie kinderen die verhuizen naar het mysterieuze Keyhouse. Daar ontdekken ze magische sleutels die hen krachten geven. Tussen de memorabele personages bevindt zich ook Dodge, de schurk van de serie die gespeeld wordt door Laysla de Oliveira.

Kwaadaardig personage
Op haar Instagram-account teaset De Oliveira de terugkeer van haar personage. Op de foto zien we haar als Dodge. De actrice grapt daar nog bij dat ze zich nu volledig in "Dodge-modus" bevindt.

Hieronder kan je de foto bekijken:Het is nog altijd niet zeker waar het tweede seizoen precies over gaat. Wel weten we dat Dodge de sleutels in handen wil krijgen, en daar snode plannen mee heeft. Wat haar snode plannen zijn, daar hintte men hooguit naar aan het einde van het eerste seizoen.
Lees meer over: Locke and Key, Netflix, Laysla de Oliveira

Populair nieuws