search
Eindelijk weten we wanneer 'Succesion' verder gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Succesion' verder gaat

Het derde seizoen van Succession komt er dan eindelijk aan op HBO.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO laat eindelijk weten wanneer het derde seizoen van hitserie Succession te zien zal zijn. De serie is bedacht door Jesse Armstrong en volgt de rijke Roy-familie.

Zij zijn de eigenaars van het wereldwijde mediabedrijf Waystar Royco. De serie draait met name om de hebberige kinderen van hun vader Logan Roy, die een opvolger zoekt als directeur van het bedrijf. In juni 2018 ging de serie van start en over krap een maand krijgen we eindelijk het derde seizoen te zien.

Bittere strijd in Succession
HBO laat via Twitter weten dat het derde seizoen op 17 oktober van start gaat. Eerder hoorden we al dat het seizoen in de herfst te zien zou zijn.

Interessant is dat op de beelden die we tot nu toe zagen, Kendall Roy het meteen opneemt tegen zijn vader, geflankeerd door andere telgen uit de Roy-clan. Maar er worden duidelijk spelletjes gespeeld, want op meerdere posters zien we verschillende allianties.

Het is daarmee zeker niet duidelijk wie met wie gaat strijden.

Het tweede seizoen van Succession eindigde in oktober 2019. Door de coronapandemie werd de serie flink uitgesteld. De trailer kwam in juli uit, en liet zien dat we weer een seizoen vol verraad, humor en wraak krijgen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen