search
Nieuw op Netflix: Zwoele vrijgezellen in 'Too Hot to Handle Latino'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Zwoele vrijgezellen in 'Too Hot to Handle Latino'

Deze keer gaan vrijgezellen uit Latijns-Amerika en Spanje de uitdaging aan...

Het concept van de reeks Too Hot to Handle is ondertussen wel duidelijk. Nu verschijnt er (opnieuw) een nieuwe versie onder de vorm van Too Hot to Handle: Latino!

De eerste afleveringen van het eerste seizoen van Too Hot to Handle: Latino zijn vanaf morgen, woensdag 15 september 2021 te bekijken bij streamingdienst Netflix.

In deze speciale latino variant gaan vrijgezellen uit Latijns-Amerika en Spanje de uitdaging aan om kennis te maken met andere, behoorlijk aantrekkelijke en vooral erg zwoele singles. Klinkt geweldig, maar toch wordt het een behoorlijke uitdaging voor de vrijgezellen...

Geen seks
De uiteindelijke beloning waar de deelnemers mogelijks aanspraak op kunnen maken is een mooi prijsbedrag van zo'n slordige 100.000 euro. Er zit echter een behoorlijk addertje onder het gras. Het is namelijk zo dat er zo weinig mogelijk fysiek contact moet zijn tussen de vrijgezellen.

Telkens wanneer er fysiek contact is, bijvoorbeeld wanneer er wordt gezoend en zeker wanneer men seks heeft gaat er een behoorlijk bedrag van het prijzengeld af.

Ben jij wel een fan van een zwoele reality-serie op z'n tijd? Dan kan deze Too Hot to Handle Latino zomaar iets voor jou zijn. Het eerste seizoen is dus in ieder geval vanaf woensdag 15 september 2021 te bekijken op Netflix.

Aanbevolen artikelen