Netflix brengt fanfavoriet personage terug voor revival van 'Manifest'

Manifest brengt oude bekende terug

Het vierde seizoen van Manifest lijkt heel interessant te worden op Netflix.

Jim Pedd, 15 september 2021 om 06:00

Matt Long laat weten dat hij terugkeert in het vierde seizoen van Manifest. Die serie krijgt een revival op Netflix van 1 seizoen, waarin het verhaal wordt afgerond. Wel is het een groot seizoen van twintig afleveringen.
In de serie volgen we de passagiers en bemanning van een vliegtuig, die op een dag ineens verdwenen en jaren later terugkeren. NBC besloot de serie in juni te cancellen wegens de matige kijkcijfers, maar na een campagne vanuit fans kwam Netflix met goed nieuws voor de fans.

Vierde seizoen
Recent kregen we al te horen dat de meeste hoofdrolspelers van Manifest een deal met Netflix hadden gesloten om terug te keren voor seizoen 4. Daaronder vallen Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Luna Blaise en Holly Taylor. Matt Long speelde sinds aflevering 12 van seizoen 1 de rol van Zeke Landon.

Deadline meldt dat Long inderdaad terug keert voor het nieuwe seizoen. Hij weet zelf nog niet in hoeveel afleveringen dat zal zijn. Dat komt omdat hij al voor de pilot van een andere serie getekend had, toen bleek dat Manifest niet door zou gaan.

"Ik keer terug voor een aantal afleveringen, maar we proberen uit te zoeken hoeveel ik kan doen. Ik hou enorm van het personage, maar zoals je weet boekte ik toen de serie geannuleerd werd een andere serie. Het was een pilot en we weten nog niet hoe het daarmee staat," aldus Long.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, Manifest, seizoen 4, Matt Long

Populair nieuws