Nieuw op Netflix: Otis en zijn vrienden zijn terug in 'Sex Education' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Sex Education' seizoen 3

Het derde seizoen van de reeks verschijnt op Netflix op vrijdag 17 september 2021...

Geoffrey Ketels, 15 september 2021 om 17:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In amper één maand tijd werd het eerste seizoen van de serie Sex Education maar liefst 40 miljoen keer bekeken. Het verbaasde dan ook niemand dat er al snel een tweede en ook een derde seizoen werd aangekondigd. Deze laatste staat binnen enkele dagen op streamingdienst Netflix.
In de serie Sex Education volgen we onder meer Otis en zijn moeder. Deze laatste is een bekende sekstherapeute en nu wil ook Otis graag in de voetsporen van zijn moeder treden. Na twee seizoenen heeft Otis op dit vlak al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Dit betekent echter niet dat al zijn problemen van de baan zijn.

Nieuwe gezichten
In het derde seizoen maken er een aantal nieuwe gezichten hun opwachting in de reeks. Het gaat hierbij onder meer om Jason Isaacs welke in de huid kruipt van Peter Groff. Hij is de niet bepaald bescheiden broer van Mr. Groff.

Ook voor de artiest evenals songwriter Dua Saleh geldt dat het derde seizoen van Sex Education diens acteerdebuut is. Ook Indra Ove is een nieuw gezicht. Zij kruipt in de huid van Anna, de pleegmoeder van Elsie.

Het derde seizoen van Sex Education is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 17 september 2021.


Lees meer over: Sex Education, serie, series, Netflix

Populair nieuws