'Only Murders in the Building' met Selena Gomez krijgt tweede seizoen

'Only Murders in the Building' krijgt vervolg

Het eerste seizoen is erin geslaagd uitstekende resultaten neer te zetten...

Geoffrey Ketels, 15 september 2021 om 18:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de serie Only Murders in the Building. Hulu heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen.
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Only Murders in the Building de vooropgestelde verwachtingen zonder probleem heeft weten in te lossen. Niet alleen de scores op gespecialiseerde websites zijn uitmuntend te noemen, daarnaast is ze de best bekeken originele serie op het platform van Hulu.

Selena Gomez
De hoofdrollen in de serie Only Murders in the Building zijn weggelegd voor niet alleen Martin Short, maar ook voor Selena Gomez, Aaron Dominguez evenals Amy Ryan.

De reeks vertelt het verhaal van drie vreemden die samen een obsessie delen voor echte misdaad. Plotseling raken ze zelf verwikkeld in een misdaad in het exclusieve Arconia-gebouw in New York City.

Op het moment dat er een verschrikkelijk dood plaatsvindt in het exclusieve appartementsgebouw Arconia heeft het trio het sterke vermoeden dat het gaat om moord. Ze werpen hun concrete kennis in de strijd om de waarheid achter de moord te kunnen achterhalen.

Wanneer het tweede seizoen van Only Murders in the Building ongeveer van start moet gaan is voorlopig nog niet bekend.


Lees meer over: Only Murders in the Building, serie, series, Selena Gomez

Populair nieuws