search
Disney+ voegt tal van nieuwe series toe in september, check hier welke

Disney+ voegt tal van nieuwe series toe in september, check hier welke

Streamingdienst Disney+ komt met heel wat nieuwe series in de rest van september.

Jim Pedd
Vandaag zetten we de nieuwe series die je deze maand nog op Disney+ kan verwachten op een rij. Dat is pas laat bekend gemaakt allemaal, maar we weten nu meer van wat we mogen verwachten.

Vanaf 22 september

Star Wars Visions: Deze anthologie zet al zijn afleveringen in een ruk online. Japanse anime-studio's kregen de kans om hun eigen visie op de franchise te realiseren.

Danger Decoded (seizoen 1): Wist je dat de kans groter is dat je dood gaat door uit bed te vallen dan door een vliegtuigcrash? Of dat er elk jaar 185 gebouwen onverwachts in elkaar storten in het Verenigd Koninkrijk? In deze serie zet men de grootste ongelukken en kansen op de dood op een rij.

One Mississippi (seizoen 1 en 2): In deze semi-autobiografische serie volgen we Tig Notaro die na de plotselinge dood van haar moeder weer terug keert naar haar geboortestad.

The Orville (seizoen 1 en 2): De bemanning van het schip The Orville beleeft grote avonturen in het sterrenstelsel.

Inside The X-Files (seizoen 10 en 11): Deze serie is een behind-the-scenes blik op de serie. We zien interview met de cast en met bedenker Chris Carter.

Y: The Last Man (aflevering 1-3): Yorick Brown is het laatste zoogdier op Aarde met een Y-chromosoom, samen met zijn aapje Ampersand. In deze nieuwe wereld proberen ze te overleven.

Vanaf 29 september

Zeke & Luther (seizoen 1-3): Twee beste vrienden zijn vastbesloten 's werelds beste skateboarders te worden.

Drain the Oceans (seizoen 2): Wat bevindt zich op de zeebodem? Deze serie laat verzonken steden, gezonken schepen en schatten zien.

Find Me In Paris (seizoen 1 en 2): Een jonge balletdanseres uit 1905 komt in de 21ste eeuw terecht door een magische ketting. Haar vriendje wil haar terugbrengen, maar zij probeert vooral te overleven.

Private Practice (seizoen 1-6): Addison Montgomery gaat aan de slag voor een priv├ękliniek in deze spin-off van Grey's Anatomy.

Aanbevolen artikelen