search

Ons nieuws van donderdag 16 september 2021

Rol voor 'Ant-Man'-schurk in 'Armor Wars'?
Series / Nieuws

Rol voor 'Ant-Man'-schurk in 'Armor Wars'?

Keert Sonny Burch uit Ant-Man and The Wasp terug op Disney+? De IMDb lijkt het te zeggen.

Wat we exact te zien krijgen in de Marvel-serie Armor Wars, die waarschijnlijk volgend jaar of in 2023 op Disney+ verschijnt, is nog niet duidelijk. Nu is er wel een gerucht dat een bepaald personage uit de film Ant-Man and The Wasp een rol zal hebben.

De website The Ronin meldt namelijk dat Walton Goggins zomaar in de rol van Sonny Burch kan terugkeren.

Naar verwachting zien we in Armor Wars hoe de technologie van Tony Stark zijn weg vindt naar de zwarte markt. Een aantal schurken krijgt hierdoor een aantal belangrijke upgrades. Justin Hammer speelde daarin een grote rol dus wie weet zien we Sam Rockwell uit Iron Man 2 wel terug.

Walton Goggins terug als Sonny Burch?
The Ronin vogelde uit dat Rex Reddick staat vermeld op de IMDb-pagina van Armor Wars en hij was de stuntdubbel van Goggins voor Ant-Man and The Wasp. Hij zou voor minimaal één aflevering aanwezig zijn.

In Armor Wars heeft Don Cheadle's War Machine de hoofdrol en mogelijk zien we ook meer van Dominique Thorne's Ironheart nadat ze haar debuut heeft gemaakt in Black Panther: Wakanda Forever.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert deze 'Daredevil'-schurk terug in het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Keert deze 'Daredevil'-schurk terug in het Marvel Cinematic Universe?

Het lijkt er verdacht veel op dat Kingpin terugkeert in het MCU. Wat zegt de acteur zelf?

In de aankomende Marvel-serie Hawkeye, het vierde live action-avontuur van Marvel Studios op Disney+, zien we onder meer het personage Echo, gespeeld door Alaqua Cox. In de strips is zij de dochter van de Kingpin a.k.a. Wilson Fisk.

En laat Kingpin nou ook te zien zijn geweest in de Marvel/Netflix-serie Daredevil. Deze serie speelde zich af in het Marvel Cinematic Universe, maar lijkt officieel geen onderdeel van de hoofdverhaallijn. De vraag is nu of Marvel Studios toch een manier vindt om het personage van acteur Vincent D'Onofrio te laten zien.

Kingpin in Hawkeye?
Er gaan al langer geruchten dat D'Onofrio terugkeert als Kingpin en nu keren deze geruchten terug nadat meerdere websites aangegeven dat hij te zien zal zijn in Hawkeye. In de recente trailer waren er overigens geen hints naar het personage.

Via Twitter deelde D'Onofrio de afgelopen wat onduidelijke gedichten en sommige fans denken dat hij daarmee verwijst naar zijn Kingpin-personage.

Een soort van ontkennende reactie van D'Onofrio was er snel. Zie hieronder. Mocht hij toch opduiken in Hawkeye - vanaf 24 november op Disney+ - verwacht dan ook andere Defender-personages in de MCU-series/films.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO reageert op cancelen 'Lovecraft Country'
Series / Nieuws

HBO reageert op cancelen 'Lovecraft Country'

Er was de afgelopen periode veel kritiek van de cast en crew van de opvallende serie.

Even geleden werd duidelijk dat HBO niet verdergaat met de serie Lovecraft Country van showrunner Misha Green. Vlak daarna, maar ook recent was er veel kritiek op die keuze.

Nu heeft Casey Bloys, Chief Content Officer van HBO en HBO Max, gereageerd op het stoppen van de scifi-horrorserie. Hij sprak met Variety over waarom het tweede seizoen, Lovecraft Country: Supremacy, er niet komt.

"Samenloop van factoren"
"Als je de beslissing neemt om niet verder te gaan met een serie, dan is dat meestal een samenloop van factoren. En dat was hier het geval. Het moet iets zijn waarvan we denken dat het zinvol is voor ons. In dit geval vonden we van niet," aldus Bloys.

"Ik denk niet dat het eerlijk zou zijn om op een bepaald ding te wijzen. Ik denk dat het werk dat Misha deed, en de erkenning dat het kreeg, daar niets aan verandert," sloot Bloys af.

Je kunt het eerste en enige seizoen van Lovecraft Country kijken op Ziggo Movies & Series. Wie weet staat er een andere zender of dienst op om seizoen twee te maken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor bloedeloze 'I Know What You Did Last Summer'-serie
Series / Nieuws

Trailer voor bloedeloze 'I Know What You Did Last Summer'-serie

De slasherfilm uit de '90 krijgt een serie op Prime Video van Amazon.

Eerder kreeg de filmreeks Scream al een serie en nu is het de '90-slasher I Know What You Did Last Summer die vertaald wordt naar een meerdelige reeks voor het kleine scherm. Hieronder hebben we de eerste trailer.

In de serie van Prime Video van Amazon en showrunner Sara Goodman zijn er rollen voor onder meer Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom en Bill Heck.

De synopsis: Een groep tieners wordt samengehouden door een duister geheim en gestalkt door een brute moordenaar. Terwijl ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de duistere kant van hun schijnbaar perfecte stadje en zichzelf.

Eerste trailer voor I Know What You Did Last Summer
Het eerste seizoen van I Know What You Did Last Summer start op 15 oktober op de streamingdienst van Amazon. De eerste vier afleveringen staan gelijk online, de rest volgt per week.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt nog 18 nieuwe series toe in de rest van september
Series / Featured

Netflix voegt nog 18 nieuwe series toe in de rest van september

De maand september is behoorlijk prima op Netflix als we zo naar de rest kijken.

De rest van september wordt heel degelijk op Netflix. We verwachten maar liefst 18 nieuwe series, en dat is natuurlijk niet het enige dat de streamingdienst nieuw toevoegt. Dat worden dus een paar mooie dagen!

Final Space seizoen 3 (16 september): Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Squid Game (17 september): Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Chicago Party Aunt (17 september): Diane is een geïdealiseerde probleemmaker die het talent heeft het volwassen worden te vermijden. Haar neefje die op zoek is naar zingeving, heeft een extra plekje in haar hart.

Sex Education seizoen 3 (17 september): Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Superstore seizoen 1-5 (20 september): Een kijk op de levens van de medewerkers in een grote dozenwinkel.

Love on the Spectrum seizoen 2 (21 september): Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Dear White People volume 4 (22 september): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Jaguar (22 september): In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep agenten op zoek naar gerechtigheid en de honderden nazi's die na WO II naar Spanje vluchtten.

Hospital Playlist seizoen 2 (23 september): Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.

Pose seizoen 3 (23 september): In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

Jailbirds New Orleans (24 september): Ruzie, geflirt en gepraat vindt plaats tussen de vrouwen in het Orleans Justice Centre, een brute realityserie.

Blood & Water seizoen 2 (24 september): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Midnight Mass (24 september): Na de komst van een mysterieuze priester gebeuren er miraculeuze dingen en verschijnen er beangstigende voortekenen. Van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

Ganglands (Braqueurs) (24 september): Als zijn nichtje het pad kruist met een gewelddadige en machtige drugsbaron, komt de dief Mehdi met zijn crew lijnrecht tegenover hem te staan.

The Chestnut Man (29 september): Deze duistere misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. We volgen daarin het onderzoek dat gedaan wordt naar een bizarre moordenaar die ervoor kiest om bij elk van zijn slachtoffers een handgemaakt poppetje van kastanjes achter te laten.

MeatEater seizoen 10, deel 1 (29 september): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Luna Park (30 september): In het Rome van de jaren 60 leidt een ontmoeting tussen een kermismeisje en een meisje van rijke komaf tot intriges, geheimen en nieuwe, onverwachte liefdes.

Love 101 seizoen 2 (30 september): Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt tal van nieuwe series toe in september, check hier welke
Series / Featured

Disney+ voegt tal van nieuwe series toe in september, check hier welke

Streamingdienst Disney+ komt met heel wat nieuwe series in de rest van september.

Vandaag zetten we de nieuwe series die je deze maand nog op Disney+ kan verwachten op een rij. Dat is pas laat bekend gemaakt allemaal, maar we weten nu meer van wat we mogen verwachten.

Vanaf 22 september

Star Wars Visions: Deze anthologie zet al zijn afleveringen in een ruk online. Japanse anime-studio's kregen de kans om hun eigen visie op de franchise te realiseren.

Danger Decoded (seizoen 1): Wist je dat de kans groter is dat je dood gaat door uit bed te vallen dan door een vliegtuigcrash? Of dat er elk jaar 185 gebouwen onverwachts in elkaar storten in het Verenigd Koninkrijk? In deze serie zet men de grootste ongelukken en kansen op de dood op een rij.

One Mississippi (seizoen 1 en 2): In deze semi-autobiografische serie volgen we Tig Notaro die na de plotselinge dood van haar moeder weer terug keert naar haar geboortestad.

The Orville (seizoen 1 en 2): De bemanning van het schip The Orville beleeft grote avonturen in het sterrenstelsel.

Inside The X-Files (seizoen 10 en 11): Deze serie is een behind-the-scenes blik op de serie. We zien interview met de cast en met bedenker Chris Carter.

Y: The Last Man (aflevering 1-3): Yorick Brown is het laatste zoogdier op Aarde met een Y-chromosoom, samen met zijn aapje Ampersand. In deze nieuwe wereld proberen ze te overleven.

Vanaf 29 september

Zeke & Luther (seizoen 1-3): Twee beste vrienden zijn vastbesloten 's werelds beste skateboarders te worden.

Drain the Oceans (seizoen 2): Wat bevindt zich op de zeebodem? Deze serie laat verzonken steden, gezonken schepen en schatten zien.

Find Me In Paris (seizoen 1 en 2): Een jonge balletdanseres uit 1905 komt in de 21ste eeuw terecht door een magische ketting. Haar vriendje wil haar terugbrengen, maar zij probeert vooral te overleven.

Private Practice (seizoen 1-6): Addison Montgomery gaat aan de slag voor een privékliniek in deze spin-off van Grey's Anatomy.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple-hit 'The Morning Show' toont de gezichten van seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Apple-hit 'The Morning Show' toont de gezichten van seizoen 2

De castleden van The Morning Show krijgen gezelschap en aan die mensen worden we voorgesteld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Apple TV+ heeft een behind the scenes featurette vrijgegeven waarin we de makers en de cast van The Morning Show zien. Daarmee krijg je dus ook meteen een blik op het nieuwe seizoen, dat op vrijdag 17 september van start gaat op de streamingdienst.

Seizoen twee pikt de draad direct op na de explosieve gebeurtenissen van het eerste seizoen. Het team van The Morning Show herstelt nog van de chaos die voortkomt uit de acties van Alex en Bradley, en de nieuwe UBA en een wereld in verandering, waarin identiteit alles is en de grens tussen wie we zijn en wie we spelen begint te spelen.

Tweede seizoen
Jennifer Aniston en Reese Witherspoon zijn terug in dit nieuwe seizoen.

Naast hen zien we ook Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin en Marcia Gay Harden terugkeren.

Maar er zijn ook nieuwe castleden: Greta Lee, Ruairi O'Connor, Hasan Minhaj, Cybil Richards, Tara Karsian, Valeria Golino en Julianna Margul. Check hieronder de nieuwe beelden van de serie:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The 4400' krijgt dan eindelijk een eerste trailer
Series / Trailer

'The 4400' krijgt dan eindelijk een eerste trailer

De reboot van de serie The 4400 ziet er heel tof uit!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als 4400 personen ineens verdwijnen zonder dat daar duidelijk een uitleg voor is, worden buitenaardse wezens ineens de voornaamste verdachte. Dat blijkt uit de trailer voor de reboot van de voormalig USA Networks-serie die nu op The CW een reboot krijgt.

In 2005 worden ineens heel wat mensen plotseling uit het leven gerukt. Ze verdwijnen spoorloos en keren in 2021 ineens terug. Zo zien we een vrouw uit haar auto gezogen worden, en ontstaat natuurlijk snel de theorie dat buitenaardse wezens er iets mee te maken hebben.

Nieuwe trailer The 4400
De nieuwe reeks is geschreven door Ariana Jackson. We zien 4400 mensen die niet gezien zijn, gemarginaliseerd of ondergewaardeerd verdwijnen en ineens terugkeren. Dat terwijl ze over een periode van honderden jaren verdwenen.

Maar nu keren ze ineens terug en is te zien dat zij allemaal geen spat ouder zijn geworden en geen idee hebben van wat hen overkomen is.

"Terwijl de regering racet om de mogelijke bedreiging te analyseren en het verhaal binnen de perken te houden, moeten de 4400 zelf ook zien om te gaan met wat hen overkomen is. En dat ze terug zijn gekeerd met wat... upgrades, en de toenemende kans dat ze met een reden teruggebracht werden."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de favoriete 'Avatar: The Last Airbender'-aflevering van de hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Dit is de favoriete 'Avatar: The Last Airbender'-aflevering van de hoofdrolspeler

Dit is de aflevering van Avatar: The Last Airbender die je moet zien.

De oorspronkelijke stemacteur die Aang insprak voor Avatar: The Last Airbender, Zach Tyler Eisen, heeft zijn favoriete afleveringen van de serie onthuld.

Eisen speelde in meerdere Nickelodeon-series rollen, maar vertrok als acteur toen hij klaar was met Avatar: The Last Airbender. Hij jaagt nu vooral een carrière achter de camera na. Maar hij blijft houden van deze serie en vindt het moeilijk om te zeggen wat nou echt de beste afleveringen waren.

De beste afleveringen
Het is bij een serie als Avatar: The Last Airbender, die heel breed geliefd is, moeilijk om te zeggen wat nou de beste aflevering is.

Tijdens een interview met de Avatar: Braving the Elements-podcast onthulde Eisen zijn favoriete afleveringen. Bovenaan zijn lijst staan The King of Omashu (de eerste met King Bumi), The Tales of Ba Sing Se en interessant genoeg Zuko Alone (waarin de Avatar niet zit).

"Ik denk dat de meest memorabele voor mij, en dat heb ik eerder gezegd, de aflevering met King Bumi is. Voor mijn gevoel begon ik toen mijn draai als acteur echt te vinden en het personage te begrijpen. Bovendien was het gewoon echt een leuke aflevering," aldus Eisen.

"Dat gezegd hebbende, zijn er meer die mij echt bij zijn gebleven." Vervolgens somde hij de afleveringen op die zojuist benoemd zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave series op Netflix die snel een nieuw seizoen krijgen
Series / Featured

3 gave series op Netflix die snel een nieuw seizoen krijgen

Deze maand krijgen grote series een nieuw seizoen op Netflix.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor series die heel snel een nieuw seizoen krijgen.

Sex Education | Seizoen 3, op 17 september

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen. Met rollen voor Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa en Emma Mackey.



You | Seizoen 3, op 15 oktober

Joe Goldberg is de manager van een boekwinkel in de stad New York. Tijdens zijn werk ontmoet hij Guinevere Beck, op wie hij meteen verliefd wordt. Deze verliefdheid wordt al snel een obsessie en neemt vormen aan van stalking. Hij maakt gebruik van het internet om steeds meer over Beck te weten te komen, zo ook haar thuisadres. De obsessie neemt grote vormen aan en Goldberg ruimt alles en iedereen die tussen hem en Beck komt uit de weg.



Locke & Key | Seizoen 2, op 22 oktober

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden. Met onder meer Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott en Petrice Jones.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Horrorlegende Stephen King raadt je deze horrorserie aan
Series / Nieuws

Horrorlegende Stephen King raadt je deze horrorserie aan

Stephen King is dol op de nieuwe Netflix-serie Midnight Mass en raadt 'm aan.

Midnight Mass, de aankomende serie van regisseur Mike Flanagan, krijgt veel lof van niemand minder dan horrorschrijver en icoon in die franchise Stephen King.

Dit is Flanagan's nieuwste project voor de streamingdienst, dat op 24 september te zien moet zijn. Hij maakte al twee verfilmingen van boeken van King, waaronder Gerald's Game en later de film Doctor Sleep. Die laatste wist de visies van King en Stanley Kubrick (met zijn verfilming van het boek The Shining waar de schrijver het niet mee eens was) te verenigen.

Nogal enthousiast
En ook nu weer is King enthousiast. De horrorschrijver laat weten dat hij alle zeven afleveringen van Midnight Mass al gezien heeft. De schrijver vindt het visueel geweldig, maar ook het werk en gevoel van terreur dat je ervaart tijdens het kijken erg sterk.

Bovendien spaart men de horror pas echt voor de laatste aflevering. Hieronder de reactie van King:



De serie Midnight Mass draait om de komst van twee individuen in het geïsoleerde Crockett island. We zien een voormalig bewoner in schaamte terugkeren en Father Paul, een charismatisch priester aankomen.

Al snel beginnen ogenschijnlijk wonderbaarlijke gebeurtenissen zich te voltrekken. De eilandbewoners raken al snel verdeeld in een religieuze sekte die de reeds bestaande verdeeldheid alleen maar versterkt. Bovendien merkt men dat de wonderen tegen een hoge prijs komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Fresh Prince of Bel-Air' reboot onthult z'n cast
Series / Nieuws

De 'Fresh Prince of Bel-Air' reboot onthult z'n cast

Deze acteurs en actrices nemen het over in Fresh Prince of Bel-Air.

Streamingdienst Peacock werkt aan een remake van Fresh Prince of Bel-Air met de titel Bel-Air. De volledige cast is nu onthuld.

De serie Bel-Air geeft een moderne draai aan het semi-autobiografische verhaal van Will Smith. We zien in deze versie van Morgan Cooper een diepgaandere en meer dramatische blik op het geheel dan we in de sitcom uit de jaren negentig kregen. En we weten al dat Jabari Banks een opvolger is voor Smith.

De cast is onthuld
Maar de rest van de cast is dus ook onthuld. We stellen hen aan je voor:

Cassandra Freeman (The Enemy Within, Atlanta) speelt de nieuwe Vivian Banks; Olly Sholotan (Run Hide Fight, Evolution of Nate Gibson) speelt de nieuwe Carlton Banks; Coco Jones (Let it Shine, Vampires vs. The Bronx) is de nieuwe Hilary Banks; Akira Akbar (We Can Be Heroes, Captain Marvel) is Ashley Banks; Jimmy Akingbola (Most Dangerous Game, In The Long Run) is de nieuwe Geoffrey; Jordan L. Jones (Rel, Snowfall) is DJ "Jazz" Jeff; en Simone Joy Jones (The Chair, What If) is Lisa.

De serie speelt zich af in het moderne Amerika en krijgt afleveringen van elk een uur, die zich baseren op de sitcom en dan met name de complexe reis van Will van de straten van West Philadelphia naar de gated mansions van Bel-Air. Met deze nieuwe visie zien we de conflicten, emoties en vooroordelen die verkend worden in het format.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'La Casa de Papel'-ster haatte deze twist met zijn personage
Series / Nieuws

'La Casa de Papel'-ster haatte deze twist met zijn personage

De Netflix-serie La Casa de Papel deed iets waar de acteur niet blij mee was.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Enrique Arce was in de serie La Casa de Papel te zien als de schurk Arturo Roman. Hij blijkt de schrijvers gesmeekt te hebben om een erg naar moment niet in de serie op te nemen.

Recent zette Netflix het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen online. In het eerste seizoen was Arturo een duidelijke schurk, die een affaire had met zijn secretaresse, die zelfs zwanger van hem bleek. In de serie is hij duidelijk een schurk, die heel wat foute keuzes maakte.

Niet doen
Tijdens een interview met Radio Times legde Arce uit dat hij de schrijvers vroeg zijn meest controversiële moment uit seizoen 4 niet daadwerkelijk te maken.

In het vierde seizoen keer Arturo zich tegen zijn eigen gijzelaars, en dan met name bankmedewerker Amanda. In een confronterend moment besluit hij haar zelfs te drogeren en seksueel te misbruiken. Dat vond Arce een vreselijk moment dat de ziel van zijn personage aantastte.

Wat hem betreft was Arturo altijd op een komische manier miserabel. Maar dit maakte het fout:

"Ik smeekte hen. Ik kon dagenlang niet slapen door die scene. Omdat ik niet geloof in dit soort dingen als fictie. Dus toen het gebeurde en ik het moest doen, dacht ik: ok prima, maar toen dacht ik: 'Je hebt het personage verpest, echt verpest'."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Lucifer'-zin was altijd al gepland
Series / Nieuws

Deze 'Lucifer'-zin was altijd al gepland

Het einde van Lucifer zou altijd op dezelfde manier plaatsvinden, nu dus op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucifer co-showrunner Ildy Modrovich stelt dat de laatste zin van de serie lange tijd geleden al bedacht was.

De serie begon in 2016 en ontwikkelde een sterke en loyale groep fans. Maar het zesde en laatste seizoen is nu te zien op Netflix. Dat na een complex en ingewikkeld pad richting het einde.

Laatste zin
Gedurende drie seizoenen was Lucifer te zien op FOX. Daarna werd de serie geannuleerd wegens teruglopende kijkcijfers. Netflix besloot hem over te nemen en wilde de serie eindigen met het vijfde seizoen.

Maar het creatieve team had geluk en kreeg er nog een tien afleveringen tellend zesde seizoen bij. Dat leidt dus tot het feit dat men al lange tijd een einde in gedachten had.

Volgens Modrovich is het zo dat men snel met het idee kwam dat Lucifer aan het eind terug naar de hel zou gaan en er een nieuwe plek van zou maken waar mensen een soort therapie in het hiernamaals zouden krijgen.

"We wisten al lang het einde. Eigenlijk al op het moment dat we bedachten dat Lucifer een soort therapeut in de hel zou worden. We wisten dus ook dat Chloe zich bij hem zou voegen, omdat het in essentie haar hemel was. Het woord 'partner' was het woord dat ze steeds gebruikten dit seizoen en zodra ze besloten het samen te doen, wisten we dat ze nu samen de schuldgevoelens van mensen aan zouden pakken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl' brengt snel voor het einde nog een oude bekende terug
Series / Nieuws

'Supergirl' brengt snel voor het einde nog een oude bekende terug

Het laatste seizoen van de serie Supergirl op The CW is een feest der herkenning.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Thomas Lennon is weer te zien in Supergirl. Hij zal wederom te zien zijn als het fanfavoriete personage Mr. Mxqyzptlk, in de aflevering Mxy in the Middle. Dat is de elfde aflevering van het zesde en laatste seizoen van de serie van The CW.

De laatste keer dat fans de Fifth Dimensional Imp zagen was in de honderdste aflevering. Toen probeerde hij vergiffenis te krijgen van Kara Danvers en vertrok hij als een vriend. Dat is goed nieuws, want in de nieuwe aflevering kwam Kara vast te zitten in het ijs door toedoen van Nyxly en kan alleen magie haar redden.

Nieuwe aflevering van Supergirl
Als Mxy terugkeert gaat hij Kara niet alleen redden. De Super Friends krijgen namelijk een uitleg over de duistere geschiedenis van Nyxly en dat doet hij in de vorm van een lied. Of beter: dat had men gewild.

"Dat zou leuk zijn," begon Lennon. "Dat zou leuk zijn geweest. En ik kan je zeggen dat we tussen de takes door zeker veel gezongen hebben, Melissa en ik. Maar nee, ik weet het. Het is jammer dat het een gek solo-nummer is en we het met de vreemdst mogelijke mensen deden met een gekke stem."

Hoe dan ook is Lennon dus terug in de nieuwe aflevering en daar is hij duidelijk erg blij mee!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.