search
Netflix voegt nog 18 nieuwe series toe in de rest van september

Netflix voegt nog 18 nieuwe series toe in de rest van september

De maand september is behoorlijk prima op Netflix als we zo naar de rest kijken.

Jim Pedd
De rest van september wordt heel degelijk op Netflix. We verwachten maar liefst 18 nieuwe series, en dat is natuurlijk niet het enige dat de streamingdienst nieuw toevoegt. Dat worden dus een paar mooie dagen!

Final Space seizoen 3 (16 september): Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Squid Game (17 september): Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Chicago Party Aunt (17 september): Diane is een geïdealiseerde probleemmaker die het talent heeft het volwassen worden te vermijden. Haar neefje die op zoek is naar zingeving, heeft een extra plekje in haar hart.

Sex Education seizoen 3 (17 september): Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Superstore seizoen 1-5 (20 september): Een kijk op de levens van de medewerkers in een grote dozenwinkel.

Love on the Spectrum seizoen 2 (21 september): Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Dear White People volume 4 (22 september): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Jaguar (22 september): In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep agenten op zoek naar gerechtigheid en de honderden nazi's die na WO II naar Spanje vluchtten.

Hospital Playlist seizoen 2 (23 september): Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.

Pose seizoen 3 (23 september): In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

Jailbirds New Orleans (24 september): Ruzie, geflirt en gepraat vindt plaats tussen de vrouwen in het Orleans Justice Centre, een brute realityserie.

Blood & Water seizoen 2 (24 september): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Midnight Mass (24 september): Na de komst van een mysterieuze priester gebeuren er miraculeuze dingen en verschijnen er beangstigende voortekenen. Van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

Ganglands (Braqueurs) (24 september): Als zijn nichtje het pad kruist met een gewelddadige en machtige drugsbaron, komt de dief Mehdi met zijn crew lijnrecht tegenover hem te staan.

The Chestnut Man (29 september): Deze duistere misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. We volgen daarin het onderzoek dat gedaan wordt naar een bizarre moordenaar die ervoor kiest om bij elk van zijn slachtoffers een handgemaakt poppetje van kastanjes achter te laten.

MeatEater seizoen 10, deel 1 (29 september): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Luna Park (30 september): In het Rome van de jaren 60 leidt een ontmoeting tussen een kermismeisje en een meisje van rijke komaf tot intriges, geheimen en nieuwe, onverwachte liefdes.

Love 101 seizoen 2 (30 september): Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.

Aanbevolen artikelen