'Star Wars'-acteur onthult groot detail over 'Obi-Wan Kenobi'

Obi-Wan Kenobi-acteur onthult groot detail

Een van de castleden van Obi-Wan Kenobi heeft een lichtzwaard mogen gebruiken!

Jim Pedd, 18 september 2021 om 10:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een acteur van de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi heeft onthuld dat zijn personage een lichtzwaard gebruikt. Er is niet veel bekend over de aankomende serie op Disney+.
Sung Kang sprak met Screen Rant en vertelde wat hij allemaal kon delen over de serie. Naast zijn terugkeer in de film Fast & Furious 9, laat hij weten straks ook te zien te zijn in Obi-Wan Kenobi. Hij onthulde onder meer dat hij een rol speelde met lichtzwaard.

Een mooi verhaal
Hoewel Sung Kang dat detail onthulde, vertelde hij verder eigenlijk vooral hoe hij deze kans per se wilde grijpen. Het was namelijk iets waar hij altijd al van gedroomd had.

"Toen ik opgroeide, trok ik altijd van die goedkope K-mart plastic Halloween-kostuums aan, van Luke Skywalker en Darth Vader. Dat deed ik toen ik tussen de 8 en 13 jaar oud was bijna elke dag," begon de acteur.

"Mijn vrienden en ik deden altijd alsof. We maakten dan onze eigen lichtzwaarden uit toiletrolletjes en dingen als dat. Dat ik nu op de set kon zijn en Darth Vader kon zien en nu onderdeel ben van die geschiedenis, is behoorlijk ongelofelijk. Ik bleef mijzelf maar knijpen en dacht: 'Hoe ben ik hier terecht gekomen?' En mijn personage heeft een lichtzwaard, dus ik dacht ook echt: 'Wat? Dit is geen speeltje. Het is echt, toch?' dus dat was heel gaaf."

Naar het schijnt is de serie begin volgend jaar al te zien op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Star Wars, Lichtzwaard

Populair nieuws