'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler was echt een eikel op de set

'Grey's Anatomy'-ster was echt een eikel op de set

Patrick Dempsey wat echt helemaal niet fijn op de set van Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 18 september 2021 om 10:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn nieuwe details onthuld over het vertrek van acteur Patrick Dempsey uit de serie Grey's Anatomy. Hij blijkt zich behoorlijk misdragen te hebben op de set.
De serie ging in mei 2005 van start. Fans kregen heel wat verschillende veranderingen te verwerken. Een van de meest schokkende gebeurtenissen vond plaats in seizoen 11 van de serie, toen Dempsey's Derek Shepherd om het leven kwam.

Misdragen op de set
Derek maakte zijn debuut in de allereerste aflevering van het ziekenhuisdrama. Bij fans en kijkers ging hij al snel McDreamy heten. Hij kreeg een relatie met Meredith Grey en was in meer dan tweehonderd opeenvolgende afleveringen te zien.

Zijn vertrek in 2015 leidde ertoe dat heel wat mensen zich afvroegen waarom de acteur vertrok. Dempsey zei toentertijd dat hij de rigoureuze opnameplanningen beu was en zich op andere projecten wilde richten.

Nu blijkt dat de acteur zich op de set niet goed gedroeg. Het had niet met seksualiteit te maken of iets dergelijks, maar het werd evident dat Dempsey zich niet vermaakte op de set en klaar was met de productie.

Producent James D. Parriott: "Hij terroriseerde de set een beetje. Sommige castleden hadden een beetje PTSS door hen. Hij had de set op een manier in handen, dat hij wist dat hij de productie stil kon leggen en mensen bang kon maken. Het netwerk en de studio kwamen langs en we hadden sessies met hem. Maar ik denk dat hij gewoon klaar was met de serie en er niet van hield om elke dag te werken. Hij en Shonda hadden echt ruzie."

Daarna vertelde producent Jeannine Renshaw: "Er waren ook momenten dat Ellen [Pompeo] boos was op Patrick en het vreselijk vond dat hij niet zo veel werkte. Ze vond het altijd belangrijk dat alles eerlijk was. En dat Patrick klaagde dat hij te lang op de set was, te laat aan de beurt kwam, vond ze oneerlijk als zij tweemaal zoveel scènes had."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys AnatomY, ABC, Ellen Pompeo, Patrick Dempsey

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws