search

Ons nieuws van zaterdag 18 september 2021

Hoe gaat 'Succession' verder? Kijk de trailer voor seizoen 3
Series / Trailer

Hoe gaat 'Succession' verder? Kijk de trailer voor seizoen 3

De familie Roy keert volgende maand terug op HBO / Ziggo Movies & Series.

Een van de grote successen van HBO van de afgelopen jaren is ongetwijfeld de dramaserie Succession die in 2018 startte en bedacht werd en geschreven wordt door Jesse Armstrong. Binnenkort start het derde seizoen en hieronder zie je de trailer hiervoor.

De serie is wat betreft de kijkcijfers geen kanon als Game of Thrones, maar de serie wist al heel wat prijzen in de wacht te slepen. Zo werd al de belangrijkste Emmy gewonnen, naast vele andere Emmy's. Ook de Writers Guild of America Awards is onder de indruk van de show.

Trailer seizoen 3
Hieronder zie je de trailer voor het derde seizoen van Succession. Je kunt de eerste twee seizoenen kijken op Ziggo Movies & Series.



Vanaf 17 oktober op HBO
Succession volgt het leven van de familie Roy terwijl ze nadenken over hun toekomst zodra hun bejaarde vader afstand begint te nemen van het media- en entertainmentconglomeraat dat ze beheersen.

Uiteraard zie je weer rollen van onder meer Hiam Abbass als Marcia "Marcy" Roy, Nicholas Braun als Greg Hirsch, Brian Cox als Logan Roy, Kieran Culkin als Roman Roy, Peter Friedman als Frank Vernon en Natalie Gold als Rava Roy. Vanaf 17 oktober gaat Succession verder op HBO.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op grote scifi-serie 'Foundation' van Apple TV+!
Series / Trailer

Eerste blik op grote scifi-serie 'Foundation' van Apple TV+!

Apple TV+ noemt het bronmateriaal 'het grootste sciencefictionwerk aller tijden'.

Waar HBO vol inzet op meer Game of Thrones, Netflix scoot met The Witcher en Prime Video komt met de series The Wheel of Time en The Lord of the Rings richt Apple TV+ zijn pijlen op de scifi-serie Foundation.

Nu hebben we hieronder de eerste beelden uit de serie die gebaseerd is op de boeken van schrijver Isaac Asimov. Foundation vertelt het verhaal van een groep verschoppeling op hun memorabele reis om de mensheid te redden en de beschaving weer op te bouwen te midden van de val van het Galactische Rijk.

Trailer / First Look grootse serie Foundation
Er zijn rollen voor onder meer Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann en Alfred Enoch. Eerder werd de serie al het Game of Thrones van Apple TV+ genoemd en onderstaande eerste beelden bewijzen dat er flink wat energie in de serie is gestoken.

Foundation gaat op 24 september 2021 in première op Apple TV+ en de eerste twee afleveringen heten "Foundation" en "Preparing to Live". De aftrap werd geregisseerd door Rupert Sanders (Ghost in the Shell, 2017) en geschreven door onder meer David S. Goyer (The Dark Knight).




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geralt is gevechtsklaar op foto 'The Witcher' seizoen 2
Series / Foto's

Geralt is gevechtsklaar op foto 'The Witcher' seizoen 2

In december keert Henry Cavill terug als Geralt of Rivia op de Netflix-serie.

Het is nog even wachten tot het tweede seizoen van The Witcher, de succesvolle fantasyserie die eind 2019 debuteerde op Netflix. Om de honger naar nieuwe afleveringen te stillen, heeft Netflix nu een nieuwe foto online gezet van het hoofdfiguur.

Dan hebben we het uiteraard over Geralt of Rivia van Man of Steel-acteur Henry Cavill. Op de afbeelding zien we hem gevechtsklaar. En dat is maar goed ook, aangezien het nieuwe seizoen weer de nodige confrontaties met vreemde monsters zal gaan bieden.

The Witcher: Geralt is gevechtsklaar
Hieronder zie je de nieuwe foto die via Entertainment Weekly online verscheen. In seizoen twee gaan we onder meer meer te weten komen over Ciri, de rol van actrice Freya Allan.

Seizoen twee staat over zo'n drie maanden op Netflix. Je kunt eventueel ook The Witcher: Nightmare of the Wolf nog kijken. Deze animefilm verscheen recent online.



Andere rollen in The Witcher zijn voor Anya Chalotra (Yennefer), Jodhi May (Calanthe), Björn Hlynur Haraldsson (Eist), Adam Levy (Mousesack), MyAnna Buring (Tissaia), Mimi Ndiweni (Fringilla), Therica Wilson-Read (Sabrina), Emma Appleton (Renfri), Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej MusiaÅ‚ (Sir Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara) en Anna Shaffer als Triss.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult de eerste trailer van 'You' seizoen 3
Series / Trailer

Netflix onthult de eerste trailer van 'You' seizoen 3

Joe Goldberg is terug in weer een nieuwe trailer van de serie You! Check 'm hier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van hitserie You. Fans wachten al een tijdje op het nieuwe seizoen, en dat komt er nu eindelijk snel aan.

Recent hintte Netflix er al op dat we een grote herfst tegemoet gaan. De hits zijn pas net begonnen met uitkomen en nu krijgen we dus ook al snel iets nieuws rond You te zien.

De eerste trailer!
In de serie You keert Penn Badgley terug als Joe Goldberg, samen met Victoria Pedretti's Love Quinn. In de schokkende conclusie kwam Joe erachter dat hij vader zou worden.

Love bewees ook dat ze bepaald niet bang was om smerige handen te krijgen. De twee gaan nu proberen de boel uit te werken en zijn verhuisd naar een suburb van Californië om daar hun kind te krijgen. Het einde van het tweede seizoen hintte ernaar dat Joe iets van innerlijke rust gevonden had, maar zijn nieuwe buur is een mysterieuze vrouw en haar identiteit lijkt interessant te worden in het derde seizoen.

Hieronder het bericht dat Netflix online zette met daarin de trailer voor het nieuwe seizoen van You. Seizoen 3 is vanaf vrijdag 15 oktober in zijn geheel te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat 'Cobra Kai' enorm uitbreiden
Series / Nieuws

Netflix gaat 'Cobra Kai' enorm uitbreiden

Er wordt druk gewerkt aan een aantal spin-offs van Netflix-hit Cobra Kai!

Ben je fan van de serie Cobra Kai? Dat is mooi, want Netflix heeft grote plannen met de franchise.

Bedenker Jon Hurtwitz vertelt dat er gekeken wordt naar diverse mogelijkheden voor een spin-off van de serie. Cobra Kai speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van The Karate Kid (1984) af. We volgen de rivaliteit tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence, de twee strijdende martial artists wiens vete uit hun jeugd weer herleeft.

Cobra Kai spin-off
De serie Cobra Kai ging van start op YouTube Red en werd vervolgens verkocht aan Netflix. Seizoen 4 moet in december 2021 te zien zijn op Netflix en er is zelfs al een vijfde seizoen besteld.

Op Twitter werden Hurwitz wat vragen gesteld door fans, in het kader van een Q&A die hij georganiseerd had. Een fan vroeg hem of een spin-off mogelijk zou zijn.

En dat blijkt het geval. De showrunner vertelt dat "we al een tijdje rondlopen met verschillende ideeën voor spin-offs van Karate Kid / Cobra Kai." Een deel daarvan "is verder dan de rest."

Tegelijk wilde Hurwitz niets verklappen. Maar: "er zijn veel, heel veel plannen zowel binnen als buiten het Miyagiverse." Hieronder de Tweets:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix is aangeklaagd vanwege zijn hitserie 'The Queen's Gambit'
Series / Nieuws

Netflix is aangeklaagd vanwege zijn hitserie 'The Queen's Gambit'

Netflix krijgt wel heel veel kritiek op 1 regel tekst in The Queen's Gambit.

Netflix wordt aangeklaagd door schaakkampioen Nona Gaprindashvili. Zij vindt dat de serie The Queen's Gambit een seksistische zin bevat die naar haar refereert.

Het duurde dertig jaar voordat de serie te zien was. Centraal staat Beth Harmon, een wees die de beste schaakspeler van de wereld wordt in het tijdperk van de Koude Oorlog. Hoewel Beth Harmon geen echt persoon is, weten we dat zij gebaseerd is op grootmeesters Bobby Fischer, Boris Spassky en Anatoly Karpov.

Racisme in de serie?
Het verhaal van Beth Harmon loopt deels gelijk met dat van Fischer. Haar laatste wedstrijd spiegelt de beruchte wedstrijd die Fischer in 1972 uitvocht tegen de Rus Boris Spassky.

In dezelfde aflevering wordt gerefereerd naar Nona Gaprindashvili, een van de beste schaakspelers van de jaren zeventig. Een commentator refereert naar haar:

"Het enige ongewone aan haar, is haar geslacht. En zelfs dat is niet uniek in Rusland. Je hebt ook Nona Gaprindashvili, maar zij is de vrouwelijke wereldkampioen en heeft nooit tegen een man gestreden."

The Hollywood Reporter stelt nu dat Gaprindashvili het waanzin vindt. Zij stelt dat tegen 1968, als de finale van de serie zich afspeelt, ze al tegen ten minste 59 mannen geschaakt had. Om extra zout in de wonde te strooien, is de een Georgische en geen Russische, wat de serie wel stelt.

En dus is besloten Netflix aan te klagen "wegens het goedkope en cynische doel om wat drama te vergroten door te doen alsof de fictieve heldin dat doet wat geen andere vrouw, waaronder Gaprindashvili, gedaan heeft."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-ster heeft kritiek op de hoofdpersonen
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-ster heeft kritiek op de hoofdpersonen

Niet iedereen is helemaal dol op de personages van Avatar: The Last Airbender?

Avatar: The Last Airbender-acteur Dante Basco stelt dat Team Avatar in basis bestond uit rijke kinderen met heel wat privileges. De acteur was de stem van Prince Zuko, de verbannen prins van de Vuurnatie en heeft een sterke mening.

De serie Avatar: The Last Airbender blijft geliefd, ook al is deze dertien jaar geleden tot een einde gekomen na drie seizoenen. Centraal stond het verhaal van Aang, de Avatar en de laatste Luchtstuurder, die de enige persoon op Aarde was die aarde, vuur, lucht en water kon besturen nadat de Vuurnatie delen van de wereld overnam.

Rijke kinderen
Team Avatar bestond uit Aang, Toph Beifond van de Aard-natie, en Sokka en Katara van de Waterstam. Uiteindelijk voegde Zuko zich ook bij de groep, nadat hij zich realiseerde dat zijn vader, Vuurheer Ozai, aan de verkeerde kant van de geschiedenis stond.

Basco vertelde in een recente aflevering van de podcast Avatar: Braving the Elements dat de leden van Team Avatar allemaal geprivilegieerd zijn. Basco vertelde:

"Als je erover denkt, zijn ze allemaal behoorlijk rijke kinderen. Ik bedoel, Prince Zuko is de prins van de Vuurnatie. Toph is Toph Beifong en zij komt van de rijkste familie. En dan is er de Waterstam: Katara en Sokka, hun vader is de baas. Het zijn allemaal verfijnde personages die samen kwamen. En natuurlijk is de Avatar de Avatar."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The X-Files'-ster wil meer afleveringen maken
Series / Nieuws

Deze 'The X-Files'-ster wil meer afleveringen maken

Niet iedereen is helemaal klaar met de hitserie The X-Files blijkt maar weer.

Nadat David Duchovny bij The X-Files vertrok, besloot de serie actrice Annabeth Gish in te huren als Monica Reyes en Robert Patrick als John Doggett. En hoewel Gillian Anderson duidelijk heeft gemaakt dat ze geen interesse heeft in een terugkeer, blijkt Gish er wel zin in te hebben.

Gish vertelde dat ze met groot plezier terugkeert. "Ik zou altijd terugkeren, zelfs al was Monica Reyes een beetje afwezig in seizoen 10 en 11, de reboots. Maar misschien zou er een Agent Reyes en een andere vrouwelijke agent kunnen zijn, toch? Waarom niet?" vertelde Gish.

Te zien zijn
Hoewel Duchovny even niet te zien was, keerde hij terug voor een aantal afleveringen van seizoen 9 van de serie. Agents Mulder, Scully, Reyes en Doggett keerden allemaal terug om verschillende onderzoeken te doen.

Maar in seizoen 10 en 11, die bijna vijftien jaar na de finale van de serie te zien waren, focustte de franchise zich weer op Mulder en Scully. Wel had Reyes een paar kleine momenten, maar Doggett was in zijn geheel niet te zien.

In 2018, nadat het elfde seizoen te zien was, liet Anderson weten klaar te zijn met de serie. En vertelde bedenker Chris Carter dat er wat hem betreft geen The X-Files kon zijn zonder Scully.

De vraag is dus wat de toekomst brengt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met de eerste trailer voor 'Another Life' seizoen 2 met sci-fi legende Katee Sackhoff
Series / Trailer

Netflix komt met de eerste trailer voor 'Another Life' seizoen 2 met sci-fi legende Katee Sackhoff

De serie Another Life seizoen 2 krijgt nu een eerste trailer en die ziet er veelbelovend uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is bijna tijd voor fans van Netflix-serie Another Life om weer aan boord van het ruimteschip te stappen. Dan krijgen ze een nieuw seizoen van de serie waarin Katee Sackhoff de hoofdrol speelt te zien.

De serie Another Life gaat in oktober van start. In het verhaal landt een UFO op Aarde en gaat een crew de ruimte in om uit te zoeken waarom die hierheen kwam.

Nieuwe trailer
De trailer laat zien dat de spanningen hoog oplopen. Het Salvare-schip wordt mogelijk het doelwit van een aanval en kapitein Niko Breckinridge besluit alles op het spel te zetten om terug naar de Aarde te gaan.

Immers hebben ze net gezien hoe het schip van buitenaardse wezens genaamd de Achaia een complete planeet hebben verwoest. En hoe onderhandel je met aliens die zoveel macht hebben, zoveel gruwelijks uit kunnen halen?

Bovendien heeft de crew een zware missie om uit te voeren: wat willen de Achaia op Aarde? De trailer laat zien dat ze op onconventionele wijze moeten uitzoeken hoe en wat. Vanaf 14 oktober is het nieuwe seizoen te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de keiharde misdaadserie 'Money Heist' / 'La Casa de Papel' moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de keiharde misdaadserie 'Money Heist' / 'La Casa de Papel' moet kijken

Bestaat er zoiets als de perfecte bankoverval? De dames en heren van 'Money Heist' of 'La Casa de Papel' doen een veelbelovende poging.

La casa de papel is een Spaanse actie misdaadserie op Netflix, ook wel bekend onder de titel Money Heist. Onder leiding van de professor voert een groepje dieven de perfecte bankoverval uit: elke stap is tot op de puntjes uitgedacht. Of ze slagen blijft seizoen na seizoen spannend. In de hoofdrollen zijn Úrsula Corberó, ílvaro Morte, Pedro Alonso, Itziar Ituño en Miguel Herrán te zien.

Om de grootste overval in de geschiedenis uit te voeren, rekruteert een mysterieuze man genaamd 'The Professor' (ílvaro Morte) een bende van acht overvallers die één enkel kenmerk hebben: ze hebben niks te verliezen.



Vijf maanden lang sluiten ze zichzelf af om elke stap en elk detail uit het hoofd te leren van het plan om in elf dagen de Nationale geldfabriek van Spanje te beroven. Omringd door politiediensten en met tientallen gijzelaars in hun macht zijn ze opgesloten in het gebouw waar zich langzaam hun plan ontvouwt.

Voor Netflix was La Casa del Papel een grote verrassing. De streamingdienst had niet verwacht dat de Spaanse serie zo'n hit zou worden. Het eerste seizoen verscheen op Netflix in 2017 met de Engelse titel Money Heist.



Acteurs
De cast bestaat onder andere uit Úrsula Corberó, ílvaro Morte, Pedro Alonso, Itziar Ituño en Miguel Herrán. Voor Nederlanders misschien geen bekende namen, maar als dieven, meesterbreinen en politieagenten zijn ze uitstekend gecast.

Wist je dat…
- De acteurs alleen het script te zien kregen van de aflevering die ze op dat moment opnamen.

- De bankrovers dragen vaak maskers van Salvador Dali, de schilder, omdat hij staat voor verbeelding en verwarring.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies van 'The Lost Symbol' van Dan Brown: De moeite waard?
Series / Featured

Eerste recensies van 'The Lost Symbol' van Dan Brown: De moeite waard?

Is The Lost Symbol, een nieuwe Dan Brown-serie, de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In 2003 brak Dan Brown door met het boek The Da Vinci Code. Drie van zijn boeken werden uiteindelijk verfilmd met acteur Tom Hanks in de hoofdrol. En nu komt er een serie uit: The Lost Symbol.

In die serie moet Robert Langdon op een speurtocht om een samenzwering op te lossen. Die heeft, als hij er niet in slaagt op tijd te zijn, mogelijk wereldwijd grote gevolgen. En dus zet Langdon alles op alles. Maar is de serie de moeite waard?

De recensies
We zetten enkele recensies voor je op een rij:

The Hollywood Reporter: "Je hebt een serie met heel mooi ontworpen interieurs, musea en galerijen, tempels van de vrijmetselaars en meer. En dan heb je wat acteurs die moeilijk kijken en iets aan je uitleggen. Hoe zwaar de discussie ook is, er zit niet genoeg zuurstof in de ruimte om het vol te houden."

IGN: "Ashley Zukerman's Robert Langdon is een acceptabele alledaagse held met een air van academische arrogantie en ongemakelijkheid per situatie. Maar over het geheel voelt het mysterie wat saai."

Joblo: "De bouwblokken zijn er, maar er ontbreekt gewoon iets. Fans van de boeken zullen van mening zijn dat deze verfilming een bevredigende kijk op het bronmateriaal is, maar het is niet echt een meeslepend avontuur."

IndieWire: "The Lost Symbol voelt iets dat je zou kijken op een zaterdag als de afstandsbediening kwijt is. Peacock lijkt echter van plan te zijn om fans van de Librarian-franchise aan zich te binden. Maar The Lost Symbol voelt op geen enkel moment zo avontuurlijk en ambitieus als het bronmateriaal. Misschien omdat het aanvoelt alsof het vijf jaar te laat komt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler was echt een eikel op de set
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler was echt een eikel op de set

Patrick Dempsey wat echt helemaal niet fijn op de set van Grey's Anatomy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn nieuwe details onthuld over het vertrek van acteur Patrick Dempsey uit de serie Grey's Anatomy. Hij blijkt zich behoorlijk misdragen te hebben op de set.

De serie ging in mei 2005 van start. Fans kregen heel wat verschillende veranderingen te verwerken. Een van de meest schokkende gebeurtenissen vond plaats in seizoen 11 van de serie, toen Dempsey's Derek Shepherd om het leven kwam.

Misdragen op de set
Derek maakte zijn debuut in de allereerste aflevering van het ziekenhuisdrama. Bij fans en kijkers ging hij al snel McDreamy heten. Hij kreeg een relatie met Meredith Grey en was in meer dan tweehonderd opeenvolgende afleveringen te zien.

Zijn vertrek in 2015 leidde ertoe dat heel wat mensen zich afvroegen waarom de acteur vertrok. Dempsey zei toentertijd dat hij de rigoureuze opnameplanningen beu was en zich op andere projecten wilde richten.

Nu blijkt dat de acteur zich op de set niet goed gedroeg. Het had niet met seksualiteit te maken of iets dergelijks, maar het werd evident dat Dempsey zich niet vermaakte op de set en klaar was met de productie.

Producent James D. Parriott: "Hij terroriseerde de set een beetje. Sommige castleden hadden een beetje PTSS door hen. Hij had de set op een manier in handen, dat hij wist dat hij de productie stil kon leggen en mensen bang kon maken. Het netwerk en de studio kwamen langs en we hadden sessies met hem. Maar ik denk dat hij gewoon klaar was met de serie en er niet van hield om elke dag te werken. Hij en Shonda hadden echt ruzie."

Daarna vertelde producent Jeannine Renshaw: "Er waren ook momenten dat Ellen [Pompeo] boos was op Patrick en het vreselijk vond dat hij niet zo veel werkte. Ze vond het altijd belangrijk dat alles eerlijk was. En dat Patrick klaagde dat hij te lang op de set was, te laat aan de beurt kwam, vond ze oneerlijk als zij tweemaal zoveel scènes had."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-acteur onthult groot detail over 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur onthult groot detail over 'Obi-Wan Kenobi'

Een van de castleden van Obi-Wan Kenobi heeft een lichtzwaard mogen gebruiken!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een acteur van de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi heeft onthuld dat zijn personage een lichtzwaard gebruikt. Er is niet veel bekend over de aankomende serie op Disney+.

Sung Kang sprak met Screen Rant en vertelde wat hij allemaal kon delen over de serie. Naast zijn terugkeer in de film Fast & Furious 9, laat hij weten straks ook te zien te zijn in Obi-Wan Kenobi. Hij onthulde onder meer dat hij een rol speelde met lichtzwaard.

Een mooi verhaal
Hoewel Sung Kang dat detail onthulde, vertelde hij verder eigenlijk vooral hoe hij deze kans per se wilde grijpen. Het was namelijk iets waar hij altijd al van gedroomd had.

"Toen ik opgroeide, trok ik altijd van die goedkope K-mart plastic Halloween-kostuums aan, van Luke Skywalker en Darth Vader. Dat deed ik toen ik tussen de 8 en 13 jaar oud was bijna elke dag," begon de acteur.

"Mijn vrienden en ik deden altijd alsof. We maakten dan onze eigen lichtzwaarden uit toiletrolletjes en dingen als dat. Dat ik nu op de set kon zijn en Darth Vader kon zien en nu onderdeel ben van die geschiedenis, is behoorlijk ongelofelijk. Ik bleef mijzelf maar knijpen en dacht: 'Hoe ben ik hier terecht gekomen?' En mijn personage heeft een lichtzwaard, dus ik dacht ook echt: 'Wat? Dit is geen speeltje. Het is echt, toch?' dus dat was heel gaaf."

Naar het schijnt is de serie begin volgend jaar al te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
5 nieuwe series op Disney+ deze week
Series / Nieuws

5 nieuwe series op Disney+ deze week

We zetten vandaag voor je op een rij wat er allemaal nieuw toegevoegd is aan Disney+.

Vandaag zetten we de nieuwe series op Disney+ voor je op een rij. Het gaat om vijf toevoegingen, waaronder een wel heel toffe: de serie Tyrant.

What If...? (S01E06): Een Amerikaanse soldaat, Killmonger, weet Tony Stark te redden in Afhanistan...

Tyrant: Tyrant is het verhaal van de jongste zoon van een Midden-Oosterse dictator die terugkeert naar zijn vaderland na een zelfopgelegd ballingschap van 20 jaar.

De Schooltuin: De filmmakers volgen schoolklassen in de loop van een jaar om het plezier en de opwinding van kinderen vast te leggen terwijl ze met hun tuinen meegroeien.

The D'Amelio Show: Van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood. De D'Amelio's worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden durven voorstellen.

Bless This Mess: Na de verhuizing van de grote stad New York naar het landelijke Nebraska, raken de pasgetrouwde Rio en Mike gewend aan hun nieuwe leven als boeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Allereerste teaser trailer 'Batwoman' seizoen 3!
Series / Trailer

Allereerste teaser trailer 'Batwoman' seizoen 3!

Het derde seizoen van Arrowverse-serie Batwoman ziet er spectaculair uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen is pas net tot een einde gekomen, maar fans van Batwoman hebben nu al meer om naar uit te kijken, namelijk het derde seizoen van de serie, dat over minder dan een maand van start gaat.

The CW heeft afgelopen woensdagmiddag een nieuwe teaser trailer voor de serie vrijgegeven. En die trailer laat zien hoe de status quo er nu voorstaat in Batwoman.

Het nieuwe seizoen
"Het is zo verdomde episch," legde hoofdrolspeelster Javivicia Leslie recent al uit tijdens een interview over de finale van het tweede seizoen.

"Er zijn zoveel epische Batman-schurken wiens wapens in de rivier zijn beland en mensen gaan ze vinden. Dus je krijgt te zien hoe normale burgers van Gotham superschurken worden en dat is gewoon zo tof om te zien. Ik kan niet wachten! Ik kijk er enorm naar uit, want we beginnen bijna met de opnames van seizoen twee en ik kan niet wachten om de scenario's te lezen en te zien waar het heen gaat."

Duidelijk is dat dit seizoen ons voorstelt aan heel wat nieuwe personages: Jada Jet (Robin Givens), Marquis Jet (Nick Creegan), Renee Montoya (Victoria Cartagena) en Pamela Isley/Poison Ivy (Bridget Regan). Hieronder kan je de trailer zien:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topweek op Netflix met maar liefst 16 nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Topweek op Netflix met maar liefst 16 nieuwe series

Het was een heel drukke week op Netflix. Check hier al het nieuws.

Het was weer een bijzonder drukke week op streamingdienst Netflix. We zetten alle nieuwe toevoegingen die gedaan zijn voor je op een rij.

Explained (S03E09): Ooit was suiker cruciaal om te overleven. Nu is het vooral een gezondheidsrisico. Kunnen we ons oerverlangen naar zoetigheid stillen en toch gezond en evenwichtig leven?

Supergirl (S06E11): Mxy keert terug en brengt een serenade aan Kara en vrienden met een volkslied. Lena bezoekt Newfoundland om meer te weten te komen over het verleden van haar moeder.

Riverdale (S05E16): Archie werkt hard om gerechtigheid te kunnen herstellen en Jughead neemt een wanhopige creatieve beslissing. Ondertussen stelt Veronica Chads bevel in vraag.

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (S01E04): De crew wordt met een straaljagerrit voorbereid op de G-krachten tijdens een ruimtevlucht. Hayley, Sian en Chris delen de emoties die ze ervaren, als de lancering nadert.

Chesapeake Shores (S05E05): Mick krijgt verontrustend nieuws tijdens de feestelijke viering van Chesapeake Shores-dag. Evan Kincaid installeert zich in de B&B. Jess worstelt met een beslissing.

Sex Education seizoen 3: Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Castle & Castle (2 seizoenen): Een stel invloedrijke en succesvolle advocaten verdedigt verschillende belangen van het rechtssysteem. Hun gelukkige huwelijk komt zo onder druk te staan.

The Circle (3 seizoenen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Final Space (3 seizoenen): Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5 (14 september): De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

The World's Most Amazing Vacation Rentals seizoen 2 (14 september): In deze realityserie bezoeken drie reizigers vakantiehuizen over de hele wereld. Ze delen deskundige tips en trucs en houden rekening met ieder budget.

Too Hot to Handle Latino: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de "‹"‹hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Nailed It! seizoen 6: In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Final Space seizoen 3: Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Squid Game: Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Chicago Party Aunt: Diane is een geïdealiseerde probleemmaker die het talent heeft het volwassen worden te vermijden. Haar neefje die op zoek is naar zingeving, heeft een extra plekje in haar hart.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.