'LOST'-ster vindt eindelijk een nieuwe serie

'LOST'-ster vindt eindelijk een nieuwe serie

Matthew Fox gaat een nieuwe serie maken en die klinkt heel veelbelovend.

Jim Pedd, 19 september 2021 om 12:22

Lost-acteur Matthew Fox heeft eindelijk een nieuwe serie gevonden. Sinds hij elf jaar geleden klaar was als Jack in de serie Lost, speelde hij nooit meer in een serie.
Met deze vijfdelige serie, een verfilming van Last Light van schrijver Alex Scarrow, komt daar een einde aan. Naast Fox is ook Joanne Froggatt te zien in de televisieserie.

Last Light
De serie Last Light is het verhaal van een familie die ervoor vecht om te overleven in een wereld die heel plotseling in chaos vervalt. Fox is te zien als Andy Neilson, een voormalig expat die in Londen werkt en een van de beste petrochemische engineers van de wereld is.

De crisis van het verhaal leidt ertoe dat Andy zijn prioriteiten opnieuw moet bekijken, zowel persoonlijk als professioneel. En hij moet zijn familie redden door de wereld te herstellen. Andy is misschien wel de enige persoon die dat kan.

Froggatt speelt de rol van Elena Neilson. Zij is een personage dat geld inzamelt voor een stichting die onderzoek doet naar de degeneratieve oogziekte van haar en Andy's zoon Sam.

De vijf afleveringen worden geregisseerd door Dennie Gordon.

Bron: TV Line

Lees meer over: Matthew Fox, LOST, Last Light

Populair nieuws