search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Netflix heeft weer een nieuwe nummer één deze week en dat zal je niet verrassen!

Jim Pedd
Elke zondag kijken we naar de drie best bekeken series op Netflix. Deze week staat er niets nieuws in de top drie, maar is de volgorde wel enigszins door elkaar gehusseld.

We zien deze week dat Lucifer helemaal bovenaan staat. Gek is dat niet, de laatste rits afleveringen maakte vorige week zijn debuut. Deze toppositie gaat ten koste van het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel. En Good Girls is weer de hekkensluiter.

De top drie
Goed, we duiken in de top drie:

1. Lucifer (seizoen 6): Dit is het laatste seizoen van de serie, en ditmaal echt. Lucifer is terug en het leven is moeilijker dan ooit. Want nu is hij God en moet hij proberen het leven in goede banen te leiden!

2. La Casa de Papel (seizoen 5A): Het op een na laatste deel van de serie. Seizoen 5 wordt op 3 december afgerond en dan is het helemaal klaar. Het meesterplan van El Profesor dreigt op een fiasco uit te lopen in dit deel.

3. Good Girls: Het vierde seizoen is begonnen. We volgen drie voorstedelijke moeders die een overval plannen op een plaatselijke supermarkt, om financieel uit het slop te komen, en dat is nu opwindender en spannender dan ooit.Aanbevolen artikelen