search

Ons nieuws van zondag 19 september 2021

Mysterieus nieuw personage uit Netflix-hitserie 'You' onthuld
Series / Foto's

Mysterieus nieuw personage uit Netflix-hitserie 'You' onthuld

Scott Speedman speelt de buurman Matthew van Joe en Love. Vanaf 15 oktober op Netflix.

Deze week kregen we al de eerste trailer te zien voor het derde seizoen van de Netflix hitserie You. Na de twee succesvolle seizoenen keert de show midden oktober weer terug met een reeks nieuwe afleveringen.

Via de website Entertainment Weekly krijgen we nu een nieuwe blik op een nieuw personage in de succesvolle dramaserie. De rol wordt gespeeld door acteur Scott Speedman die je misschien nog kent van zijn rol als Michael Corvin in de Underworld-films. Ook had hij een belangrijke rol in de serie Animal Kingdom.

Foto van nieuwe buurman
Hieronder de nieuwe foto waarop we Speedman zien als de nieuwe buurman Matthew van Joe (Penn Badgley) en Love. We zien hem in gesprek met Love, het personage van Victoria Pedretti.



15 oktober terug op Netflix
You keert op 15 oktober terug nadat het tweede seizoen in december 2019 online verscheen. Hieronder zie je de trailer voor het aanstaande nieuwe seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' gaat in seizoen 8 vooral over dit personage
Series / Nieuws

'The Flash' gaat in seizoen 8 vooral over dit personage

De ziekte van het personage Iris West staan centraal in het nieuwe seizoen.

Later dit jaar keert de superheldenserie The Flash terug voor het achtste seizoen. Het seizoen krijgt een grootste aftrap met de vijfdelige "Armageddon"-reeks. Nu wordt duidelijk dat er daarna een grote rol weggelegd is voor het personage Iris West.

Het personage van actrice Candice Patton zal in seizoen acht dus een groot aandeel gaan krijgen. Dit zei Eric Wallace tegenover TV Line. Met name de 'tijdziekte' van Iris zal in beeld komen volgens de showrunner.

Grote rol voor Iris West
"Iris' tijdziekte wordt behandeld na 'Armageddon'," zei Wallace. "Het oplossen van de tijdziekte van Iris is een belangrijk deel van het hele seizoen, en het zal het hele seizoen duren om het op te lossen. En dat zal grote gevolgen hebben voor de relatie en het huwelijk van Barry en Iris."

Uiteraard is de tijdziekte het gevolg van de gebeurtenissen in seizoen zeven dat in juli dit jaar werd afgerond na achttien afleveringen. Het achtste seizoen start op 16 november dit jaar.

In de "Armageddon"-aftrap zien we rollen voor onder meer Javicia Leslie als Batwoman, Brandon Routh als The Atom, Cress Williams als Black Lightning, Chyler Leigh als Sentinel, Kat McNamara als Mia Queen, Osric Chau als Ryan Choi, Tom Cavanagh als Eobard Thawne en Neal McDonough als Damien Darhk.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Mandalorian'-schurk wordt nog dreigender in seizoen 3
Series / Nieuws

Deze 'The Mandalorian'-schurk wordt nog dreigender in seizoen 3

The Mandalorian-ster Giancarlo Esposito belooft een dreigende terugkeer van Moff Gideon.

De grote schurk in het eerste en zeker tweede seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian is overduidelijk Moff Gideon, het personage van Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. In seioen drie keert hij terug.

De opnames voor het derde seizoen moeten snel gaan starten zodat we deze in 2022 nog te zien krijgen. Esposito teaste zijn terugkeer in gesprek met Variety tijdens de uireiking van de Emmy's. "Ik kan me voorstellen dat je het gebeurt," zei Esposito toen hem werd gevraagd of we hem in het volgende seizoen van The Mandalorian zullen zien.

"Ik denk dat we Moff moeten zien om het verhaal voort te kunnen zetten en om te zien wat het effect is van het grote brein dat Moff heeft," voegde hij toe. "Dus ik zou het bijna kunnen garanderen, maar er is nooit een garantie..."

Het was duidelijk dat de acteur met de media speelde, aangezien hij snel duidelijkheid verschafte. "Natuurlijk zul je me zien. Ik bedoel, ik ben genomineerd voor Moff Gideon. Ik bedank Jon Favreau, ik bedank Dave Filoni en Disney en Kathleen Kennedy."

The Mandalorian verschijnt in tegenstelling tot de eerste twee seizoenen niet aan het einde van het jaar. Dit keer krijgen we de spin-off The Book of Boba Fett. Seizoen drie van de hoofdserie lijkt ergens midden 2022 te gaan verschijnen, of mogelijk zelfs eind 2022.

Overigens zie je ook onderstaande twee personages terug. Ze staan op de cover van een artbook voor het tweede seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde 6 (!) series nieuw toe deze week
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde 6 (!) series nieuw toe deze week

We zetten de zes nieuwe titels van Amazon Prime Video op een rij. Check ze hier!

Elke zondag kijken we welke series nieuw zijn toegevoegd aan Prime Video. Deze week was het lekker druk met in totaal zes nieuwe toevoegingen. We duiken erin, eerst met de series met een nieuwe aflevering, daarna de series met complete seizoenen.

Star Trek: Lower Decks (S02E07): De lageredekkers houden gemengde gevoelens over aan anomalieverzamelingdag op de Cerritos. Kapitein Freeman probeert vredesonderhandelingen te voeren op de thuisplaneet van de Pakleds.

Nine Perfect Strangers (S01E08): De druk op Masha neemt toe. Ze manoeuvreert tussen de tegenstrijdige behoeften van haar gasten, onenigheid onder haar personeel en haar absolute toewijding om de familie Marconi te genezen.

Back to the Rafters (1 seizoen): Back to the Rafters speelt zich af zes jaar na onze laatste ontmoeting met de familie Rafter. Dave en Julie hebben een nieuw leven opgebouwd op het platteland met hun jongste dochter Ruby, maar de oudere Rafter-kinderen moeten nieuwe uitdagingen overwinnen en opa Ted moeite heeft om zijn plek te vinden. Terwijl Dave geniet van zijn vrijheid, voelt Julie zich verantwoordelijk tegenover de familie.

Soltos em Floripa (2 seizoenen): João, Tay, Murilo, Thais, Bia, Luan, Ramon en Nath zijn vrienden die besluiten om hun vakantie door te brengen in Florianópolis en zich willen vermaken zonder beperkingen of regels. Als er stelletjes ontstaan in het huis, krijgen ze te maken met relatieproblemen tijdens hun heftige feestroutine.

Rafa Nadal Academy (1 seizoen): Kijk hoe het leven is op de Rafa Nadal Academy van Movistar door de ogen van veelbelovende tennissers. Beleef een seizoen mee met acht junioren en professionele spelers. Trainingen, toernooien en onderwijs onder leiding van Toni en Rafa Nadal. Prestaties, mislukkingen, blessures en dromen waar iedereen voor werkt in het sportcentrum van Manacor.

El Juego de las Llaves (2 seizoenen): Een ontmoeting tussen Adriana en Sergio, twee voormalig vrienden van de middelbare school, leidt tot een spel waarbij de sleutels van vier koppels uitgewisseld worden. Nieuwe seksuele en emotionele combinaties staan op in een gevaarlijk spel van lust.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Netflix heeft weer een nieuwe nummer één deze week en dat zal je niet verrassen!

Elke zondag kijken we naar de drie best bekeken series op Netflix. Deze week staat er niets nieuws in de top drie, maar is de volgorde wel enigszins door elkaar gehusseld.

We zien deze week dat Lucifer helemaal bovenaan staat. Gek is dat niet, de laatste rits afleveringen maakte vorige week zijn debuut. Deze toppositie gaat ten koste van het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel. En Good Girls is weer de hekkensluiter.

De top drie
Goed, we duiken in de top drie:

1. Lucifer (seizoen 6): Dit is het laatste seizoen van de serie, en ditmaal echt. Lucifer is terug en het leven is moeilijker dan ooit. Want nu is hij God en moet hij proberen het leven in goede banen te leiden!

2. La Casa de Papel (seizoen 5A): Het op een na laatste deel van de serie. Seizoen 5 wordt op 3 december afgerond en dan is het helemaal klaar. Het meesterplan van El Profesor dreigt op een fiasco uit te lopen in dit deel.

3. Good Girls: Het vierde seizoen is begonnen. We volgen drie voorstedelijke moeders die een overval plannen op een plaatselijke supermarkt, om financieel uit het slop te komen, en dat is nu opwindender en spannender dan ooit.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'LOST'-ster vindt eindelijk een nieuwe serie
Series / Nieuws

'LOST'-ster vindt eindelijk een nieuwe serie

Matthew Fox gaat een nieuwe serie maken en die klinkt heel veelbelovend.

Lost-acteur Matthew Fox heeft eindelijk een nieuwe serie gevonden. Sinds hij elf jaar geleden klaar was als Jack in de serie Lost, speelde hij nooit meer in een serie.

Met deze vijfdelige serie, een verfilming van Last Light van schrijver Alex Scarrow, komt daar een einde aan. Naast Fox is ook Joanne Froggatt te zien in de televisieserie.

Last Light
De serie Last Light is het verhaal van een familie die ervoor vecht om te overleven in een wereld die heel plotseling in chaos vervalt. Fox is te zien als Andy Neilson, een voormalig expat die in Londen werkt en een van de beste petrochemische engineers van de wereld is.

De crisis van het verhaal leidt ertoe dat Andy zijn prioriteiten opnieuw moet bekijken, zowel persoonlijk als professioneel. En hij moet zijn familie redden door de wereld te herstellen. Andy is misschien wel de enige persoon die dat kan.

Froggatt speelt de rol van Elena Neilson. Zij is een personage dat geld inzamelt voor een stichting die onderzoek doet naar de degeneratieve oogziekte van haar en Andy's zoon Sam.

De vijf afleveringen worden geregisseerd door Dennie Gordon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'You' seizoen 3 van Netflix wordt bloedstollend
Series / Nieuws

'You' seizoen 3 van Netflix wordt bloedstollend

Nieuwe posters voor de hitserie You laten zien dat het een bloedstollende serie wordt.

Netflix onthult een stel onheilspellende nieuwe posters van het derde seizoen van You. De serie is ontwikkeld door Greg Berlanti, het meesterbrein achter het Arrowverse en Sera Gamble.

Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek van Coraline Kepnes. Waar de serie eerst te zien was op Lifetime, besloot Netflix hem over te nemen en kwam men in 2018 met een tweede seizoen. In 2020 werd de serie vernieuwd voor nog een derde reeks afleveringen.

Gestoorde thriller
You is een psychologische thriller. Centraal staat de obsessieve Joe Goldberg, een rol van Penn Badgley

In het tweede seizoen zagen we hoe Joe probeert zijn verleden achter zich te laten door een heel nieuwe identiteit aan te nemen en naar Los Angeles te verhuizen. Daar ontmoet hij Love Quinn, een rol van actrice Victoria Pedretti. Waarna hij al snel in zijn oude rolpatroon terecht komt.

Een potentieel dodelijke twist is dat zijn nieuwe liefde net zo gestoord is als Joe zelf. Het derde seizoen is op 15 oktober op Netflix te zien en in het kader van die naderende release zien we nu steeds meer promotiemateriaal. Waaronder deze posters:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-hoofdpersoon is heel gladjes
Series / Foto's

Nieuwe Netflix-hoofdpersoon is heel gladjes

Cowboy Bebop ziet er heel tof uit op deze nieuwe foto van de serie.

De live-action verfilming die Netflix maakt van de populaire anime Cowboy Bebop is in november te zien. Hoewel er nog geen trailer is vrijgegeven, kregen we de afgelopen weken al een aantal foto's te zien. Zo dus ook vandaag.

Dankzij de fall preview van Entertainment Weekly, is er een nieuwe blik op John Cho als de onweerstaanbare Spike Spiegel.

Foute keuze?
Sommige fans vonden dat Cho geen goede keuze was voor de rol van Spike toen hij gecast werd. Maar het valt niet te ontkennen dat hij eigenlijk wel lijkt op zijn tegenhanger uit de anime.

De vraag is nu vooral of de Netflix-serie erin slaagt om fans van de anime uit de jaren negentig aan boord te krijgen. De anime werd bedacht door Shinichirō Watanabe en volgt een groepje premiejagers aan boord van hun ruimteschip, de Bebop.



Vanaf 16 november kan je de show streamen. Niet alleen zien we Spike Spiegel, ook krijgen we Jet Black en Faye Valentine te zien. Zij jagen op de gevaarlijkste premiejagers van het zonnestelsel, doen alles voor de juiste prijs. Maar hun verleden begint hen in te halen.

De serie wordt geschreven door Christopher Yost, die ook dienst doet als showrunner samen met Andre Nemec.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-bedenker krijgt grote rol bij de serie van HBO
Series / Nieuws

'The Last of Us'-bedenker krijgt grote rol bij de serie van HBO

Neil Druckmann mag ook afleveringen van The Last of Us gaan regisseren.

Sinds de ontwikkeling van HBO-serie The Last of Us begonnen is, heeft de schrijver en regisseur van de game waar deze op gebaseerd is - Neil Druckmann - grote betrokkenheid bij het project.

Druckmann is een van de uitvoerend producenten en schrijvers van het project. Bovendien werkt hij eraan samen met Craig Mazin. Nu blijkt dat Druckmann ook een tijd achter de camera's van de serie heeft gestaan en een aflevering heeft mogen regisseren.

Een van de regisseurs
Uit een document van de Directors Guild of Canada blijkt dat Druckmann een van de regisseurs is. Hoeveel afleveringen hij maakt is niet zeker.

Wel zien we zijn naam naast die van Craig Mazin, Peter Hoar, Kentemir Balagov en Jasmila Zbanic staan. Zij zijn andere regisseurs die helpen de tien afleveringen van het eerste seizoen gemaakt te krijgen. Sinds juli dit jaar zijn die bezig en ze duren tot juni 2022.

Druckmann heeft dus een soort promotie gemaakt, want hij regisseerde niet eerder een aflevering van een serie. Wel maakte hij de cut scenes van de serie van HBO. Dat gebeurde via motion capture, dus hij had wel al enige ervaring met het maken van series.

Het is nog niet bekend wanneer The Last of Us te zien is op HBO.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' cast heeft nieuws voor je met een NSFW-video
Series / Nieuws

'The Boys' cast heeft nieuws voor je met een NSFW-video

De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn helemaal rond!

Amazon Prime Video onthulde een video waarin officieel aangekondigd wordt dat de opnames van het derde seizoen van The Boys afgerond zijn. In diezelfde video noemt Karl Urban dit het beste seizoen tot nu toe.

De serie The Boys is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Garth Ennis en Darick Robertson. We volgen een groepje burgerwachten die besluiten te onthullen dat de superhelden die de wereld lijken te beschermen in werkelijkheid grote schurken zijn.

Derde seizoen
The Boys is een enorme hit voor Prime Video. Sinds deze in juli 2019 debuteerde, zijn er twee seizoenen te zien geweest en werd er al een derde gemaakt (dat nu dus af is als het op de opnames aankomt) en een spin-off besteld.

In februari begonnen de camera's te draaien en nu al zijn die rond. Dat blijkt uit een bericht op de officiële Twitter-account van de serie. Meerdere castleden vieren dat de serie weer klaar is met de opnames en we horen Urban een speech geven en het 't beste seizoen tot nu toe noemen.

Dat gaat gepaard met heel wat middelvingers en scheldwoorden voor de castleden, waarmee ze precies dat doen wat kijkers van de serie van hen zullen verwachten.

Hieronder de video:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' gaat 'The Mandalorian' volledig overtreffen
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' gaat 'The Mandalorian' volledig overtreffen

De nieuwe Star Wars-serie The Book of Boba Fett klinkt veelbelovend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Boba Fett was natuurlijk al even te zien in een indrukwekkend gevecht in Chapter 14: The Tragedy van de serie The Mandalorian. Maar we hebben nog niets gezien horen we nu.

Regisseur Robert Rodriguez hint ernaar dat we nog veel spannendere actie te zien gaan krijgen in de serie The Book of Boba Fett. Dat belooft dus heel veel actie van de serie die in december te zien moet zijn op Disney+.

Heel gaaf
"Ik heb zoveel om je te vertellen, maar ik heb geen tijd meer," grapte Rodriguez tijdens een gesprek met The Nerdy Basement over de serie.

"Ik kan er eerlijk gezegd niets over zeggen, heb geheimhouding gezworen. Maar ik kan je zeggen dat ik eraan werk en dat het je versteld zal doen staan. Je zag hem aankomen in mijn aflevering van The Mandalorian en dat was echt nog niets. Dat was niets. Ik kan het helemaal ophypen, want ik weet dat het gaat leveren, zoveel meer dan je denkt."

De serie is geregisseerd door Rodriguez, maar ook Bryce Dallas Howard, Dave Filoni en Jon Favreau. De verwachting is dat deze in december van start gaat en acht afleveringen krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk zit er echt schot in 'Stranger Things': seizoen 4 bereikt een belangrijke mijlpaal
Series / Nieuws

Eindelijk zit er echt schot in 'Stranger Things': seizoen 4 bereikt een belangrijke mijlpaal

De serie Stranger Things boekt snelle vooruitgang blijkt vandaag uit een statement van een castlid.

Stranger Things seizoen 4 is eindelijk klaar met de opnames. Dat vertelt acteur Noah Schnapp, die de rol van Will Byers speelt in de Netflix-serie.

Will wordt in het eerste seizoen ontvoerd door de Demogorgon en later bezeten door de Mind Flayer. Nadat die in seizoen 3 verslagen wordt, zien we Will en zijn familie het dorpje Hawkins verlaten en neemt Will afscheid van zijn vrienden. Fans wachten al sinds juli 2019 op de voortzetting van dit verhaal.

Opnames zijn rond
Net als zoveel series, had Stranger Things met heel wat tegenslagen te maken als gevolg van het coronavirus. De opnames begonnen in februari 2020 officieel, en twee weken later werden ze stilgelegd vanwege het coronavirus.

Pas in september 2020 werden ze weer hervat. En in juni hoorden we van acteur David Harbour, die de rol van Chief Jim Hopper speelt in de serie, dat de opnames in augustus rond zouden zijn. Schnapp bevestigt nu dat dit het geval is.

"We zijn net klaar met opnemen, vorige week waren we klaar. We waren echt eeuwig bezig met opnemen! En ze zijn eindelijk af. Ze werken nu aan een nieuwe teaser."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van 'Cobra Kai' seizoen 5 is al bekend
Series / Nieuws

Het einde van 'Cobra Kai' seizoen 5 is al bekend

De toekomst blijft mooi voor de Cobra Kai-franchise, blijkt ook nu weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de bedenkers van Cobra Kai bevestigt dat het einde van het vijfde seizoen al gepland wordt. De serie is sinds deze op Netflix te zien is een grote hit en krijgt vermoedelijk een aantal spin-offs.

Sinds de serie begin 2021 op Netflix te zien is, is het een van de belangrijkste series van de streamingdienst geworden. hij trekt veel kijkers van meerdere generaties, is niet heel duur om te maken en is mede daardoor heel erg geschikt om lang mee door te gaan.

Meerdere seizoenen
De angst van sommige kijkers is, vermoedelijk niet onterecht, dat de serie misschien slechter wordt naarmate deze langer doorgaat. Die trend is immers vaak genoeg te zien.

Toen hem door een fan op Twitter gevraagd werd naar de toekomst van de serie en of deze bewust vooraf gepland wordt om voor een coherent en bevredigend verhaal te zorgen, bevestigde Hurwitz dat.

"We bevinden ons nu diep in het plannen van seizoen 5. Er zijn meerdere scripts en samenvattingen geschreven. En we werken nu zeker richting een eindspel, dat hopelijk na seizoen 5 ligt," aldus de bedenker.

Duidelijk is dat men dus niet richting een definitief einde werkt, maar wel daarover nadenkt.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.