'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' gaat niet teleurstellen

Star Wars: Obi-Wan Kenobi gaat niet teleurstellen

Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi gaat sowieso voldoen aan de verwachtingen.

Jim Pedd, 21 september 2021 om 07:15

Ewan McGregor zegt dat fans van Star Wars en zijn personage Obi-Wan Kenobi zeker niet teleurgesteld zullen zijn in de serie.
De acteur was aanwezig bij de uitreiking van de Emmy Awards. Heel veel kon hij niet vertellen over de serie rond Obi-Wan, maar hij noemt het een "heel andere ervaring" als je 'm vergelijkt met de films van George Lucas, waarin hij de rol van Obi-Wan Kenobi speelde.

Niet teleurstellen
"We hebben de opnames van onze serie afgerond en dat was heel, heel leuk. Ik vond het fijn om te werken met [regisseur en uitvoerend producent] Deborah Chow. En ik denk dat het niet zal teleurstellen," vertelde McGregor volgens Deadline achter de schermen van de serie.

"De nieuwe technologie die we gebruikt hebben, was heel cool. Het was een heel andere ervaring dan het maken van de drie originele films die we gemaakt hebben."

Acteur McGregor speelt straks dus weer de rol van Obi-Wan, een Jedi Knight en latere Jedi Master. De serie is de eerste keer dat hij weer de rol speelt sinds in 2005 de film Revenge of the Sith verscheen.

Nu moet Obi-Wan Luke Skywalker veilig zien te houden op Tatooine. Obi-Wan gaat tegelijk op een groots avontuur en we krijgen de "rematch van de eeuw" te zien met hem en Darth Vader.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Ewan mcGregor, Star Wars, Obi Wan Kenobi, Disney Plus

Populair nieuws