'National Treasure'-serie van Disney+ begint snel

'National Treasure'-serie van Disney+ begint snel

De serie National Treasure komt er behoorlijk snel aan horen we nu.

Jim Pedd, 21 september 2021 om 09:11

Fans zijn toch best verdeeld over de aankomende National Treasure-serie die Disney+ in de maak heeft. Ze zien liever dat Nicolas Cage terugkeert als Benjamin Gates voor een derde film.
In januari 2020 werd aangekondigd dat een nieuwe toevoeging aan de franchise in de maak was. Maar sindsdien hoorden we eigenlijk niets over de nieuwe serie. Gelukkig boekt het project vooruitgang.

National Treasure-serie
De televisieserie National Treasure boekte de afgelopen paar weken steeds meer vooruitgang. Maura Milan werd in augustus aangekondigd als de voornaamste schrijfster van het project. En Mira Nair, die genomineerd werd voor een Academy Award, is aangetrokken om de pilot te regisseren en te produceren.

Nu horen we via The DisInsider dat de serie in januari volgend jaar opgenomen wordt. De bedoeling is verder om de serie volgend jaar te lanceren.

National Treasure draait om Jessica Morales, een twintigjarige DREAMer, die op zoek is naar manieren om de geschiedenis van haar familie verborgen te houden. Maar als een stervende FBI-agent haar een mysterieuze sleutel geeft, gaat ze op zoek naar een schat. Het is een race tegen de tijd, want een corrupte miljardair probeert hem ook te vinden.


Lees meer over: National Treasure, Disney Plus, Opnames

Populair nieuws