search
Fan van 'National Treasure'? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'National Treasure'? Dan hebben we goed nieuws voor je

De serie die gemaakt wordt rond National Treasure maakt weer vorderingen.

Een nieuwe National Treasure-film met acteur Nicolas Cage in de hoofdrol lijkt er niet meer aan te komen. Tegelijk hebben fans nog wel iets nieuws om naar uit te kijken in de franchise.

De langverwachte derde film in de franchise werd vorig jaar in januari al aangekondigd. Maar sindsdien hebben we bijna niets meer over de film gehoord. Wel kondigde Disney+ aan dat het met een serie zou komen en nu weten we dat die serieuze vooruitgang boekt.

Snel te zien
Vandaag is bekend gemaakt dat Maura Milan de voornaamste schrijver van de serie zal zijn. Zij maakte verschillende korte films, schreef en regisseerde die en krijgt nu dus de leiding over een serie van Disney+.

De serie wordt geregisseerd door Mira Nair, en krijgt tien afleveringen. Centraal staat het personage Jessica Morales, een twintigjarige die deel van de DREAMer-beweging is, die te maken heeft met immigratie, educatie en burgerschap.

Jessica reist op zoek naar een verloren historische schat en probeert uit te zoeken hoe het zit met haar geheime familiegeschiedenis.

Er verschenen tot nu toe twee films in de franchise, National Treasure en Book of Secrets. In beide films speelde Nicolas Cage de hoofdrol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen