De BBC onthult weer een nieuwe dure serie: 'Around the World in 80 Days'

De BBC onthult weer een nieuwe dure serie

Around the World in 80 Days krijgt vandaag al een eerste trailer!

Jim Pedd, 21 september 2021 om 10:25

Around the World in 80 Days is talloze malen verfilmd, voor televisie, films en er zijn zelfs games van gemaakt. De BBC werkt samen met PBS om een dramaserie te maken op basis van het welbekende verhaal van de schrijver Jules Verne.
In de serie Around the World in 80 Days speelt David Tennant de rol van Phileas Fogg. Hij is een avonturier die vastberaden is om de wereld rond te varen in tachtig dagen, om zo een weddenschap van andere heren van de bovenklasse te winnen.

De eerste beelden
Vandaag heeft de BBC de eerste beelden vrijgegeven van Around the World in 80 Days.

We zien niet alleen Phileas Fogg voorbij komen. Er is ook aandacht voor zijn immer loyale assistent Jean Passepartout (gespeeld door Ibrahim Koma) en Leonie Benesch, een koppige en dappere journalist genaamd Abigail 'Fix' Fortescue.

De drie lijken een heel bijzondere reis mee te gaan maken: ze trekken door woestijnen en jungles en komen in meer problemen terecht dan ze misschien wel verwacht hadden.

De achtdelige serie ziet er behoorlijk tof uit, en lijkt andere voorgaande verfilmingen wel te kunnen overtreffen. Andere rollen zijn er nog voor Jason Watkins, Peter Sullivan, Lindsay Duncan, Dolly Wells, Richard Wilson, Faical Elkihel, Anthony Flanagan, Gary Beadle en Giovanni Scifoni.


Bron: Collider

Lees meer over: Around the World in 80 Days, BBC, Jules Verne, David Tennant

Populair nieuws