Arrowverse-serie 'Legends of Tomorrow' onthult de trailer voor seizoen 7

Legends of Tomorrow onthult trailer voor seizoen 7

De serie Legends of Tomorrow onthult de eerste beelden van het zevende seizoen.

Jim Pedd, 21 september 2021 om 11:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW maakt zich op voor een reis ver in het verleden. De serie DC's Legends of Tomorrow heeft zijn eerste beelden van seizoen 7 onthuld.
De opnames van het zevende seizoen van de serie zijn nog in volle gang. Het wordt een roerig seizoen, gezien het tijdperk waarin de boel zich afspeelt: de Roaring Twenties! In het decennium leek alles goed te gaan, tot ineens de Great Depression uitbrak en in de Verenigde Staten enige tijd een alcoholverbod ingevoerd was.

Vast in het verleden
Onze helden zitten in het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow vast in het verleden. Hun enige kans en hoop om te ontkomen rust in het nieuwe personage van Matt Ryan, Dr. Gwyn Davies.

"De kans is groter dat spontane dingen gebeuren met Dr. Gwyn Davies buiten het framework dat we opgebouwd hebben en dat is heel opwindend," zegt acteur Matt Ryan tijdens een interview met Entertainment Weekly.

"Ik wil niet beweren dat het fijner is om te spelen dan John Constantine. John Constantine was fantastisch. De timing van wanneer dit gebeurde en hoe, voelde alsof het perfect was om iets anders op een andere manier te verkennen."

Hieronder kan je de nieuwe trailer bekijken:


Bron: Syfy

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws