Eerste beelden uit 'Peacemaker'-serie met John Cena!

Eerste beelden uit 'Peacemaker' met John Cena

De DC-serie Peacemaker met John Cena is een vervolg op de film The Suicide Squad.

Bram de Groot, 21 september 2021 om 13:37

Na het heftige The Suicide Squad die in augustus in de Nederlandse bioscopen verscheen, krijgen we begin volgend jaar een serie over het personage Peacemaker van acteur John Cena. HBO Max heeft nu de eerste beelden vrijgegeven.
In een promo voor aankomende releases op de Amerikaanse streamingdienst zaten ook de eerste beelden uit de serie die John Cena's Peacemaker een nieuwe opdracht meegeeft. Hij zal er opnieuw alles - en dan ook letterlijk alles - aan doen om vrede op aarde te krijgen.

Eerste beelden Peacemaker
In de beelden (van 0:31 - 0: 37) zien we Cena in actie en we zien ook een aantal andere personages die Peacemaker zullen helpen bij zijn nieuwe opdracht(en). Andere rollen zijn er voor onder meer Economos (Steve Agee), Harcourt (Jennifer Holland), Murn (Chukwudi Iwuji), Adebayo (Danielle Brooks) en Vigilante (Freddie Stroma).

Hieronder zie je de promo die door HBO Max werd uitgezonden tijdens de uitreiking van de Emmy's afgelopen zondagnacht. In de beelden ook veel andere series en films. De serie werd geschreven en deel geregisseerd door The Suicide Squad-kopman James Gunn.

[ytmovie=SrGkkfzAlIE]Bron: HBO Max

Lees meer over: The Suicide Sqaud, James Gunn, Peacemaker, John Cena, DC, HBO Max, Warner Bros

Populair nieuws