Iconische Batman-schurk speelt een rol in 'Peacemaker' van HBO

Iconische Batman-schurk krijgt rol in 'Peacemaker'

De serie Peacemaker heeft straks een rol voor Bane, gaat nu het gerucht.

Jim Pedd, 8 september 2021 18:05

Goed, vooraf moet gezegd worden dat dit weer zo'n typisch korrel-zout-verhaal is. Het gerucht gaat dat de aankomende Peacemaker-serie van James Gunn voor HBO Max het DCEU-debuut bevat van de iconische Batman-schurk Bane.
Het is alweer een tijd geleden dat Tom Hardy op memorabele wijze de rol van Bane speelde in Christopher Nolan's The Dark Knight Rises. Fans van de iconische schurk vragen zich dan ook al een tijdje af wanneer (en of) er een nieuwe versie komt.

In Peacemaker?
Nu gaat het gerucht dat Bane te zien is in James Gunn's Peacemaker-serie. Helemaal zeker is het natuurlijk nog niet, maar het is een interessant gerucht.

Dat James Gunn een bekende schurk zou gebruiken voor de The Suicide Squad spin-off klinkt ook niet heel gek. Maar de opnames zijn al enige tijd geleden afgerond. Dat we dus nu pas dit soort bericht horen, is een beetje verwarrend en lijkt wat vreemd.

Tegelijk bestaat de mogelijkheid natuurlijk dat men er simpelweg in geslaagd is de verschijning van Bane geheim te houden gedurende al die tijd.

Wat het ook wordt, Peacemaker toont volgende maand tijdens het DC FanDome zijn eerste trailer.
Bron: Movie Scope

Lees meer over: Peacemaker, Bane, HBO

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws