Party Thor op poster nieuwe aflevering 'What If...'

Deze alternatieve Thor van Chris Hemsworth zal centraal staan in de zevende What If...?-aflevering.

Bram de Groot, 21-09-2021 14:17

In de reeds verschenen zes afleveringen zagen we Thor al een keer langskomen, maar in de zevende aflevering zal hij duidelijk meer te zien zijn. Dit wordt duidelijk via een nieuw affiche waarop we "Party Thor" zien.
Ondanks dat de poster het nog niet weggeeft, werd via speelgoed al duidelijk dat we in de aflevering te maken krijgen met Party Thor. Dit geeft aan dat we een verhaal te zien krijgen waarin Odin zeker niet zo trots is op zijn zoon.

Naar verluidt gaat Thor naar de Aarde om een feestje te vieren, met enorme gevolgen voor onze planeet. Chris Hemsworth spreekt de stem in van de alternatieve Thor.

Poster van Party Thor
Hieronder zie je de poster die onder meer online verscheen via het officiele Thor-Twitteraccount. "The God of Thunder keert terug âš¡ï¸ De zevende aflevering van Marvel Studios' #WhatIf...? arriveert woensdag op @DisneyPlus," valt bij het affiche te lezen.

What If...? kijk je op Disney+.

Bron: Thor

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch, Michael B Jordan, Chris Hemsworth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix