Djamila en Netflix bundelen krachten in trailer 'Misfit: De serie'

Trailer 'Misfit: De serie' van Netflix nu online

Djamila, Georgina Verbaan en Netflix zien we binnenkort in het eerste seizoen van Misfit: De serie.

Bram de Groot, 22 september 2021 om 11:35

Binnenkort start op Netflix een nieuw avontuur in de bekende Nederlandse Misfits-franchise, met de serie Misfit: De serie die op 16 oktober op de streamingdienst online komt te staan.
In de serie bereiden jongeren een schoolmusical voor, maar het strenge nieuwe schoolhoofd, gespeeld door Georgina Verbaan, verbiedt de voorstelling. Het jonge hoofdpersonage Julia wordt gespeeld door Djamila a.k.a. MeisjeDjamila. Ze was ook in de films te zien.

Volledige trailer Misfit: De serie
Hieronder zie je de volledige trailer voor de serie die volgende maand online komt te staan op Netflix.


Synopsis Misfit: De serie
In de serie verwachten de Misfits een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun super coole musical. Terwijl ze werken aan de songs en danspassen wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd Agnes. Voor het nieuwe schoolhoofd staan cijfers en studeren op de eerste plaats. Zij vindt de musical een verspilling van tijd en energie.

Julia wil de musical koste wat het kost door laten gaan en verzint een plan. Samen oefenen de Misfits en hun nieuwe vrienden de musical in het geheim verder en proberen zij het nieuwe schoolhoofd in de weg te zitten.

Bron: Netflix

Lees meer over: Misfit, Serie, Netflix, Djamila, Georgina Verbaan, Niek Roozen, Jolijn Henneman

Populair nieuws