Netflix zet een punt achter een nieuwe hitserie ondanks een cliffhanger

Netflix zet een punt achter een nieuwe hitserie

Hit and Run wordt nu al stopgezet, ondanks een cliffhanger aan het einde.

Jim Pedd, 22 september 2021 om 10:55

Netflix heeft wederom besloten een van zijn series op het hakblok te hebben. Deadline meldt dat de serie Hit and Run, ondanks een flinke cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen, niet doorgaat.
De serie werd goed ontvangen en goed bekeken. Maar de opnames waren simpelweg te duur, wat met name te maken had met de coronacrisis. Daardoor duurde het drie jaar voordat de serie gemaakt was. Gezien de voortdurende maatregelen op de sets van Netflix-series, heeft men besloten er niet mee door te gaan.

Niet meer door
Hit and Run kreeg in totaal negen afleveringen. En werd door de makers bewust gemaakt met het idee om een vervolg te produceren.

Bedenker Dawn Prestwich vertelde tijdens een interview:

"We pitchten vrij vroeg ons idee voor een cliffhanger. Tijdens het proces van het maken van het verhaal kwamen we snel met het idee van een volledig seizoen en gingen we bij Netflix langs zonder te weten wat we wilden met het einde. We dachten: misschien kunnen we die keuze nog even uitstellen. Maar Netflix miste het en zei: 'dit willen we'. Dus we dachten terug te kunnen komen voor meer."

Dat laatste kwam dus zeker niet uit.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hit and Run, Netflix, seizoen 2

Populair nieuws