Eerste beelden uit stevige Marvel-serie 'Hit Monkey'

Stevige beelden uit Marvel-serie 'Hit Monkey'

Hit Monkey is een nieuwe Marvel animatiefilm die op de Amerikaanse dienst Hulu verschijnt.

Bram de Groot, 22 september 2021 om 12:57

Marvel Studios heeft alle live action-series over de personages uit de strips van Marvel Comics al een tijdje geleden stopgezet, zodat alle focus kan komen te liggen op de series binnen het Marvel Cinematic Universe die op Disney+ verschijnen.
Maar de animatieseries blijven wel gewoon doorgaan. Zo verscheen recent nog de stop-motion serie M.O.D.O.K. op Hulu en later Disney+ en binnenkort is het tijd voor Hit Monkey. Het zijn de enige Marvel-projecten die in beginsel niet voor Disney+ worden gemaakt.

Hit Monkey: trailer
Hieronder zie je nu de eerste trailer voor Hit Monkey, een stevigere Marvel-animatieserie die duidelijk bedoeld is voor de oudere kijker.

Hit Monkey is een Japanse makaak die wordt begeleid door de geest van een Amerikaanse huurmoordenaar terwijl hij de misdaadonderwereld van Tokio aanpakt.

Er zijn stemmen voor onder meer Jason Sudeikis, George Takei, Olivia Munn, Ally Maki en Nobi Nakanishi. Vanaf 17 november verschijnt de animatieserie op de Amerikaanse dienst Hulu en waarschijnlijk (later) op Disney+.Bron: Hulu

Lees meer over: Hit Monkey, Marvel, Hulu, Disney, Jason Sudeikis, George Takei, Olivia Munn

Populair nieuws