search
Marvels nieuwe serie is zo gewelddadig dat het geen Marvel-serie mag heten
Series / Nieuws

Marvels nieuwe serie is zo gewelddadig dat het geen Marvel-serie mag heten

De serie Hit Monkey van Marvel en Hulu zou zo gewelddadig zijn.

Sinds Kevin Feige de leiding over zowel de film- als seriedivisie van Marvel Studios in handen heeft, is in essentie besloten dat alle series die onder leiding van Jeph Loeb gemaakt zijn, niet meer behoren tot het canon van de franchise.

Dat zorgt voor een aantal problemen, want de vraag is daardoor onder meer of Agents of SHIELD nog wel onderdeel uitmaakt van het MCU. Dat terwijl de serie vooral tijdens de eerste seizoenen expliciete banden met de films had.

Wel of geen canon?
Hoewel Marvel Television geen onderdeel meer uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe, worden er nog genoeg series gemaakt.

MODOK is er bijvoorbeeld eentje die voorbij kwam. En binnenkort is ook de serie Hit Monkey te zien. Deze wordt enorm gewelddadig, zo erg dat het nu de vraag is of de serie wel het predikaat Marvel mag hebben. Dat meldt Adam Barnhardt van ComicBook:



In de serie Hit Monkey volgen we een Japanse sneeuw makaak, die op een dag een moordenaar genaamd Bryce tegenkomt. Zijn stem wordt ingesproken door Jason Sudeikis. Als die vermoord wordt, komt de geest van Bryce terecht in het aapje.

Dat de serie Hit Monkey niet langer dit predicaat mag dragen, is veelzeggend, want daarmee moet de serie echt hypergewelddadig zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen