Laatste seizoen 'His Dark Materials' vindt heel wat nieuwe castleden

His Dark Materials vindt heel wat nieuwe castleden

De BBC en HBO hebben nieuwe castleden onthuld voor His Dark Materials.

Jim Pedd, 22 september 2021 om 14:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De wereld van His Dark Materials wordt groter naarmate de serie dichter bij het einde komt. De verfilming van het boek van Philip Pullman is bezig met de opnames van het derde seizoen.
Elk boek van de His Dark Materials-trilogie kreeg tot nu toe een eigen seizoen. Dat geldt ook voor The Amber Spyglass en zoals het hoort, komen er ook nieuwe castleden.

De nieuwe castleden
HBO en de BBC hebben aangekondigd dat Sian Clifford en Jonathan Aris zich bij de cast gevoegd hebben. Clifford is te zien als Agent Salmakia en Aris neemt de rol van Commander Roke op zich. Beide personage s zijn zogenoemde Gallivespian Spies.

Ze zijn natuurlijk niet de enige ​​His Dark Materials-debutanten. Toen de opnames eerder dit jaar aangekondigd werden, hoorden we ook dat Adewale Akinnouye-Agbaje, Jamie Ward, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison en Chipo Chung zich bij de cast zouden voegen.

Zij voegen zich allemaal bij Dafne Keen en Amir Wilson die de hoofdrollen spelen. Naast hem zien we straks ook oude bekenden Ruth Wilson, Will Keen, Jade Anouka, Ruta Gedminstas en James McAvoy.
Bron: ComicBook

Lees meer over: His Dark Materials, HBO, BBC

Populair nieuws