search
Overnacht eens in het huis van Otis uit 'Sex Education'
Series / Nieuws

Overnacht eens in het huis van Otis uit 'Sex Education'

Buiten de serie om wordt het huis van Otis verhuurd als behoorlijk luxueuze vakantiewoning...

Zou jij graag eens willen overnachten in een woning die wordt gebruikt als decor voor één van de populairste series van het moment? Dat kan! Het huis van Otis uit Sex Education is namelijk te huur als vakantiewoning!

Het huis waar Otis en zijn moeder Jean in wonen vinden we in het echt terug in de valleien van Forest of Dean en Wye Valley in het Verenigd Koninkrijk. Niet alleen kan het huis rekenen op een fantastische ligging in de natuur, daarnaast is ze ook voorzien van alle comfort.

Symonds Yat
De populariteit van de serie Sex Education heeft ervoor gezorgd dat ook het toerisme van het Engelse plaatsje Symonds Yat een stevig duwtje in de rug heeft gekregen. Dit is het dorpje waar de woning is terug te vinden van Otis en Jean.

De woning draagt in het echt de naam 'The Chalet' en kan dus worden geboekt voor je volgende vakantie. Toegegeven, leuk is het wel, maar duur ook. Voor een verblijf van vier nachten betaal je namelijk al snel zo'n slordige 3.500 euro.

Ondanks de stevige kostprijs is er reeds ongelofelijk veel interesse in het huren van de woning. Alleen in december is er nog één weekendje beschikbaar. Wanneer deze je niet past moet je al snel wachten tot maart om nog wat vrije data te hebben.

Ben je niet zo'n fan van Sex Education? Ook dan zal de omgeving van dit vakantiehuis je mogelijks bekend voorkomen. Ze werd namelijk ook gebruikt voor het filmen van scènes voor niet alleen Star Wars, maar ook voor de Harry Potter films.

Aanbevolen artikelen