search
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Pose'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Pose'

Het laatste seizoen van deze serie is goed voor acht gloednieuwe afleveringen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Pose die het verhaal vertelt van de ballroomgemeenschap in New York in de jaren '80 loopt langzaam maar zeker op haar einde. Het laatste seizoen is vanaf vandaag, donderdag 23 september 2021 dan ook te bekijken op Netflix.

De bedenker van de serie Pose is Ryan Murphy. De kans is ongelofelijk groot dat deze naam je niet onbekend in de oren zal klinken. Hij was dan ook eerder reeds verantwoordelijk voor series als Glee en American Horror Story.

De eerste twee seizoenen konden meteen rekenen op uitstekende scores. Het is dan ook niet voor niets dat de reeks onder meer op de gespecialiseerde website IMDB een score krijgt van 8,6/10.

Grootste trans cast ooit
Sowieso is de serie Pose erin geslaagd om de geschiedenisboeken te halen. De Amerikaanse serie is namelijk degene met de grootste trans cast tot dusver. Zomaar even vijf hoofdrollen worden dan ook gespeeld door trans acteurs.

Het derde en laatste seizoen van Pose bestaat uit acht gloednieuwe afleveringen en kan vanaf vandaag, donderdag 23 september 2021 worden bekeken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen