search
Indrukwekkende naam gecast voor derde seizoen 'Luis Miguel: La Serie'
Series / Nieuws

Indrukwekkende naam gecast voor derde seizoen 'Luis Miguel: La Serie'

Het is bekend wie er in het derde seizoen van de reeks in de huid zal kruipen van 'Mariah Carey'...

De serie Luis Miguel kan rekenen op een uitstekende populariteit en prima scores op gespecialiseerde websites. Voor het derde seizoen is er alvast een zeer veelbelovende naam gecast.

In het derde seizoen van deze reeks zal niemand minder dan Jade Ewen de rol op zich nemen van Mariah Carey. Van de Amerikaanse zangeres is uiteraard bekend dat ze tussen 1999 en 2001 een relatie heeft gehad met Miguel.

Sugababes
Voor Ewen geldt natuurlijk dat ze in het verleden ook deel uit heeft gemaakt van de Sugababes. Bovendien verwierf ze ook extra bekendheid door in 2009 deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival vanwege het Verenigd Koninkrijk.

De reeks Luis Miguel: The Series geeft ons een blik in het leven van de succesvolle zanger 'LuisMi'. De serie doe het meer dan aardig en weet onder meer op de gespecialiseerde website IMDB een score voor te leggen van 8/10.

Wanneer het derde seizoen van Luis Miguel: The Series zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. De eerste twee seizoenen zijn in ieder geval te bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen