'The Crown' onthult twee van zijn laatste hoofdrolspelers

The Crown onthult nieuwe Diana en Charles

We hebben weer nieuwe foto's van de serie The Crown van Netflix.

Jim Pedd, 19 augustus 2021 om 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft de officiële eerste foto's vrijgegeven van de nieuwe Prince Charles (Dominic West) en Princess Diana (Elizabeth Debicki) in het vijfde seizoen van The Crown. De beelden volgen na een eerste foto van Imelda Staunton als de nieuwe Queen Elizabeth II.
The Crown is sinds 2016 te zien op Netflix en brengt de complexe levens van de Britse koninklijke familie in beeld. De eerste vier seizoenen draaiden al om meerdere decennia, van eind jaren veertig tot begin jaren negentig.

Bijna voorbij
Het vijfde seizoen van The Crown wordt het op een na laatste. Showrunner Peter Morgan bevestigde al dat The Crown na seizoen 6 tot een einde komt.

De tijdsprong in het vijfde seizoen gaat gepaard met de introductie van een nieuwe cast aan acteurs, net als bij het derde seizoen het geval was. Imelda Staunton is dus de Queen, en wordt vergezeld door Jonathan Pryce als de nieuwe Prince Phillip. Lesley Manville speelt verder Princess Margaret.

Belangrijk is ook dat Jonny Lee Miller de rol van John Major speelt en Olivia Williams te zien zal zijn als Camilla Parker Bowles. De afleveringen spelen zich begin jaren negentig af, maar het vijfde seizoen laat ook de tragische dood van Princess Diana in 1997 zien.

Hieronder kan je de twee nieuwe foto's zien:


Lees meer over: The Crown, Netflix, Peter Morgan, Dominic West, Elizabeth Debicki

Populair nieuws