'The Orville' gaat eindelijk verder met seizoen 3

'The Orville' gaat eindelijk verder met seizoen 3

We weten nu wanneer The Orville terug keert op televisie en op Disney+.

Jim Pedd, 26 september 2021 12:31

Hulu heeft dan eindelijk bekend gemaakt wanneer het derde seizoen van The Orville te zien zal zijn. De serie, die een hoofdrol heeft voor Seth MacFarlane, keert snel terug.

The Orville ging in 2017 van start op Fox. Het tweede seizoen van de show beleefde zijn finale in 2019 en nu weten we dat het derde seizoen nog even op zich laat wachten.

Maart 2022
We horen via Hulu dat het derde seizoen op 10 maart 2022 van start gaat. De serie heeft een nieuwe titel gekregen: The Orville: New Horizons. Hulu zal elke week weer een nieuwe aflevering online zetten. De serie zet zijn derde seizoen dus niet helemaal in een klap online, zoals eerder het geval was.

Ondanks het grote gat tussen het tweede en derde seizoen, keren dezelfde malloten terug voor het nieuwe seizoen waarin ze weer aan de slag gaan voor de Planetary Union: Naast MacFarlane zien we Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, Halston Sage, J. Lee, Mark Jackson en Jessica Szohr.

The Orville heeft heel wat tegenslagen te verwerken gehad. Het eerste seizoen werd flink negatief ontvangen, maar de tweede rits afleveringen wist wel heel erg te slagen met een coherenter verhaal en heerlijke komedie. En nu krijgen we een derde seizoen dat niet gemaakt is voor Fox, maar voor Hulu.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Orville, Seth MacFarlane, seizoen 3, FOX

Populair nieuws