Prime Video voegde deze 4 series nieuw toe

Prime Video voegde deze 4 series nieuw toe

We zetten op een rij welke series allemaal nieuw zijn op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 26 september 2021 om 13:09

Elke zondag zetten we voor je op een rij wat je allemaal nieuw kan streamen op Prime Video. Vandaag hebben we vier nieuwe series voor je.
Jachtseizoen (S01E02): De mannen van StukTV zetten opnieuw de achtervolging in - dit keer niet op YouTube! In deze nieuwe, speciaal voor de tv geproduceerde editie van Het Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Deze week zijn Katja Schuurmans en Babette van Veen op de vlucht!

Star Trek: Lower Decks (S02E07): Mariner en Boimler zijn gestrand op een onbewoonde planeet met een computer met bewustzijn. Op de Cerritos moet luitenant-commandant Billups zijn technische vaardigheden bewijzen aan een oude tegenstandster.

Nine Perfect Strangers (seizoen 1): ‘Nine Perfect Strangers’ volgt negen zeer verschillende mensen die aankomen in Tranquillum House, een mysterieus wellnessresort voor ‘totale transformatie’. Eenmaal aangekomen raken de gasten in de ban van de raadselachtige Masha, die alles in het werk stelt om hen te genezen. Naarmate de tijd vordert, raken Masha's onorthodoxe methodes de groep steeds harder.

Dinner Club: De ingrediënten van Dinner Club zijn: een sterrenchef, zes bekende acteurs, zes reizen om nieuwe smaken te ontdekken en zes diners om in goed gezelschap samen te eten. Tussen avonturen, ontdekkingen, gezelligheid en gelach door is het Italiaanse eten de absolute hoofdrolspeler van deze nieuwe docu-serie.

Lees meer over: Prime Video, Amazon, Weekoverzicht

Populair nieuws