'Better Call Saul' is bijna klaar met seizoen 6

'Better Call Saul' is bijna klaar met seizoen 6

Giancarlo Esposito laat weten dat het lekker gaat met de opnames van Better Call Saul.

Jim Pedd, 26 september 2021 om 11:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Giancarlo Esposito heeft goed nieuws voor fans van Better Call Saul. Hij blijkt bijna klaar te zijn met de opnames van het zesde en laatste seizoen.
Esposito speelt de beruchte crimelord Gus Fring. Fring was de grootste tegenstander van Walter White, een kille man die soms heel erg gewelddadig uit de hoek kon komen. En in de prequelserie heeft hij een net iets grotere rol dan eerst.

De opnames
De opnames van het zesde seizoen van Better Call Saul verliepen eigenlijk best ingewikkeld. Tot nu toe kostte het meer tijd dan verwacht om de serie opgenomen te krijgen. Gek is dat niet gezien de coronapandemie.

Los daarvan worstelen de schrijvers al langere tijd met het afronden van het verhaal. Dat acteur Bob Odenkirk, die de hoofdrol van Jimmy McGill speelt, vervolgens een hartstilstand kreeg, helpt natuurlijk niet met het maken van het laatste seizoen.

Maar al die tegenslagen ten spijt: het lijkt erop dat Better Call Saul eindelijk richting de afronding van zijn laatste seizoen gaat. Acteur Esposito:

"Mag ik het zeggen? Jep. We zijn nog bezig met het zesde seizoen. Ik heb het meeste acteerwerk dat ik moest doen af. Maar er zijn nog een paar losse eindjes."

De serie Better Call Saul is op Netflix te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Netflix, Giancarlo Esposito

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws