Check hier de hete eerste beelden van 'Bridgerton' seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie Bridgerton krijgt nu al een eerste trailer!

Jim Pedd, 26-09-2021 18:12

Netflix heeft officieel de eerste beelden van het tweede seizoen van Bridgerton vrijgegeven. Die kan je in dit bericht zien.
De eerste officiële blik op het nieuwe seizoen van de Regency-era dramedy werd tijdens het TUDUM-fanevent vrijgegeven.We zien daarin de cast, waaronder Nicola Coughlin (Penelope) en Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), en daarnaast zie je nieuwkomer Simone Ashley, die Kate Sharma speelt, en Charithra Chandran, die haar zus Edwina speelt. De teaser heeft ook een glimp op het nieuwe seizoen van de serie, dat in 2022 te zien zal zijn.

De nieuwe focus
De focus van dit nieuwe seizoen ligt op Anthony, de oudste zoon van de Bridgerotn-familie.

In de eerste trailer zien we vooral gespannen interactie tussen Anthony Bridgerton en kate Sharma. Netflix gunde de serie natuurlijk ook al een derde en een vierde seizoen, nadat het eerste seizoen wel heel populair bleek.

Het tweede seizoen van Bridgerton kreeg wel al een paar tegenslagen te verwerken, waardoor de serie wat langer op zich laat wachten dan je misschien zou willen. Hoe dan ook is het fijn om te weten dat we nog meer nieuwe seizoenen krijgen.

Net als de boeken van schrijfster Julia Quinn, krijgen we in elk seizoen weer de focus te zien op een andere telg van de Bridgerton-familie. Check hier de teaser:Bridgerton is met z'n eerste seizoen te zien op Netflix.
Lees meer over: Netflix, Bridgerton, Julia Quinn, trailer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam