Brengt 'Bridgerton' dan toch Regé-Jean Page terug!?

Regé-Jean Page doet ineens heel erg mysterieus over het tweede seizoen van de Netflix-hit.

Jim Pedd, 10-09-2021 07:16

Voormalig Bridgerton-acteur Regé-Jean Page heeft een wel heel vage reactie op de vraag of zijn personage een cameo heeft in het tweede seizoen van de serie.
Vorig jaar lanceerde Netflix de serie op kerstdag. Bridgerton bleek een enorme hit, met maar liefst 82 miljoen huishoudens die in de eerste 28 dagen bereikt werden. Daarmee werd het de best bekeken serie in de geschiedenis van de streamingdienst. Gek is het niet dat een tweede, derde én vierde seizoen besteld werden.

Grote schok
Voor fans was het een grote schok toen Page op bleek te stappen als Simon Basset, ofwel de Duke of Hastings. Hij viel in het seizoen voor Daphne Bridgerton en trouwde met haar. Tegen het einde van het seizoen kreeg het tweetal zelfs een kind.

Page is nu vooral druk met andere dingen. Zo werkt hij aan de films Dungeons & Dragons en The Grey Man. En hij staat bovenaan heel wat lijstjes als mogelijke opvolger voor Daniel Craig als de nieuwe James Bond.

Maar zou hij een cameo kunnen hebben in het tweede seizoen van Bridgerton? Die vraag ontweek de acteur perfect: "Dat kan ik met geen mogelijkheid zeggen!"

Toen doorgevraagd werd, zei hij: "Is er niet iets heel moois aan het verrast worden door iets dat je niet verwacht had?"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Rege Jean Page, Netflix, Bridgerton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in