Netflix snapt niet waarom 'Bridgerton' zo'n megahit werd

Bridgerton was een hele grote hit op Netflix en dat snapt men niet zo goed.

Jim Pedd, 03-09-2021 13:35

Netflix lijkt niet helemaal te begrijpen waarom mensen naar Bridgerton keken,als we de meest recente aankondigingen rond Lady Chatterley's Lover als indicatie kunnen zien.
De serie Bridgerton is gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Quinn. Fans waren er dolblij op, met name door de bijzonder hete onderliggende verhaallijnen. Netflix maakt nu drie seizoenen van die serie en een spin-off en heeft ook Lover besteld.

Nog sexier
Netflix bestelde Lover, een serie die gaat over "een getrouwde vrouw die een affaire krijgt met de gamekeeper van een groot landgoed". Opvallend is dat Netflix zegt dat de serie "nog veel sexier dan Bridgerton" moet zijn.

Dat is een wat opmerkelijke keuze, want Bridgerton scoorde echt niet alleen goed omdat de serie vol seks zat. Het romantische verhaal en de succesvolle combinatie van geschiedenis en fantasie zorgen voor een heerlijk spektakel.

Bovendien was er heel wat commentaar op de zesde aflevering van de serie, Swish, die vol nogal platte seksscènes zat. Door zoveel nadruk te leggen op seks, lijkt Netflix dus de plank een beetje mis te slaan.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in