Netflix onthult eerste trailer 'Super Crooks' van Mark Millar

Netflix onthult eerste trailer 'Super Crooks'

Super Crooks is een nieuwe Mark Millar-serie die er best degelijk uit ziet.

Jim Pedd, 27 september 2021 11:47

Netflix heeft fans een eerste blik gegeven op Super Crooks. Het is een anime-verfilming van het gelijknamige werk van Mark Millar en Leinil Yu.
Montonobu Hori is aan boord als regisseur en Dai Sato verzorgt het verhaal. Iowa Tei verzorgt verder de muziek, Yu de designs van personages en Takashi Mitani is betrokken om de designs verder bij te werken.

Low-budget film
"Ik was eigenlijk van plan om hier een low-budget Europese film van te maken, omdat het zich oorspronkelijk afspeelde in Tenerife, nabij Spanje," legde Millar uit. "Maar met de jaren veranderde het min of meer in een anime."

En die anime is precies wat Millar had gehoopt.

"Ik ben echt groot fan van animatie, en ik houd van Japan. Ik kan geen voorbeelden bedenken van traditionele Amerikaanse helden die in Japanse stijl gemaakt zijn. En het is zo cool, zo buitengewoon, want dit voegt de twee dingen waar ik zo van houd samen."

De serie laat zien hoe Heat een laatste overval wil plegen. Maar dat gaat helemaal mis, vooral als zijn grootste fan Johnny Bolt een plan heeft. Hieronder kan je de trailer bekijken:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, Super Crooks, Mark Millar, Jupiters Legacy

Populair nieuws