'Midnight Mass'-acteur háát horror!?

'Midnight Mass'-acteur háát horror!?

Hoe speel je in Midnight Mass en haat je het genre dan toch?

Jim Pedd, 27 september 2021 om 11:07

Rahul Kohli is een acteur die toch best bekend staat om zijn rollen in het horrorgenre. Recent kon je hem als Owen zien in The Haunting of Bly Manor van Mike Flanagan. En hij speelt ook weer een rol in Midnight Mass, de nieuwe serie van Flanagan voor Netflix.
Ondanks de connecties van Kohli met het horrorgenre, blijkt hij het helemaal niets te vinden. Tijdens een interview vertelde hij er echt een hekel aan te hebben.

Horror haten
"Ik haat horror", aldus Kohli met een grijns. "Ik kan er echt niet tegen. Ik was geen horrorfan. Ik verbrandde mijn vingers als kind. Ik was toen overal bang voor, bijna mijn eigen schaduw."

De acteur deelde dat de films Jaws en The Exorcist hem allebei doodsbang maakten toen hij jong was. En dus besloot hij zo ver mogelijk van horror vandaan te blijven als maar kan.

"Als horror zo geprezen wordt, dan betekent dat voor mij altijd dat ik weg moet blijven. Dat betekent namelijk dat het doet wat het moet doen, dus vermijd ik het. Ik heb Hill House eigenlijk al die tijd vermeden. En toen tekende ik voor Bly Manor en moest ik onderzoek doen voor Mike en het kijken. Het was echt doodeng."

Toch houdt hij ervan om met Flanagan te werken. "Ik wil met niemand anders meer werken dan met hem!"

Het eerste seizoen van Midnight Mass staat nu in zijn geheel op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Midnight Mass, Netflix, Mike Flanagan

Populair nieuws