'The Walking Dead' wordt nu echt een nachtmerrie

'The Walking Dead' wordt nu echt een nachtmerrie

Het nieuwe seizoen van The Walking Dead brengt heel wat spanning met zich mee.

Jim Pedd, 27 september 2021 om 12:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lauren Cohen belooft ons dat je nachtmerries gaat krijgen van de nieuwe aflevering van The Walking Dead. De zesde aflevering is geregisseerd door veteraan Greg Nicotero en heeft een script van de hand van Kevin Deibolt.
Tijdens de aflevering, die On the Inside heet, keren Virgil en Connie voor het eerst terug, sinds we Connie zagen ontsnappen uit een grot van de Whisperers in het tiende seizoen. En dat belooft heel wat nachtmerries met zich mee te brengen.

Nachtmerries door The Walking Dead
Actrice Lauren Cohan, die de rol van Maggie Rhee speelt, beloofde op Instagram dat het een enge aflevering wordt.

"De kick-ass aflevering van deze zondag komt regelrecht uit je nachtmerries, dus mis het niet. Petje af voor [Deiboldt] en [Nicotero]."

Showrunner Angela Kang onthulde eerder al dat de nieuwe aflevering echt gevaarlijk zou worden. Connie keerde volgens haar terug in "een kleine horrorfilm", nadat ze vermist ging in het vorige seizoen.

"We kijken echt uit naar de terugkeer van Lauren Ridloff als Connie. Ze ging naar een heel eigen klein universum voor een tijdje," aldus Kang in een referentie naar de rol van Ridloff in Marvel-film Eternals. "Ze is een weerbarstige overlever die samen met Virgil overleefd heeft en we weten dat ze in gevaar hebben verkeerd."

De serie The Walking Dead krijgt elke maandag een nieuwe aflevering op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws