search
Eerste trailer 'iZombie'
Series / Trailer

Eerste trailer 'iZombie'

En de serie van The CW heeft een premièredatum.The CW heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie iZombie en tegelijk bekend gemaakt wanneer de film zijn première beleeft. Dat zal op 17 maart het geval zijn, direct na de aflevering van The Flash. Nu is er overigens ook al een extreem lange beschrijving vrijgegeven voor de serie. Denken jullie dat je 'm wil zien?

Olivia "Liv" Moore was een gedisciplineerde, overijverige medisch student die haar complete leven gepland had… Totdat ze een feestje bezocht dat onverwacht veranderde in een zombie-vreetfestijn. Als één van de nieuwe ondoden, doet Liv haar best om zich onder de mensen te mengen en er zo menselijk mogelijk onder te zien.

Nu ziet ze eruit als een Gothic, met bijzonder bleke huid en bijna wit haar. Haar houding is veranderd van actief naar uitgeput. De verandering in Liv verbijstert haar moeder, haar voormalig verloofde Major en haar beste vriend en kamergenoot Peyton, die het energieniveau en de persoonlijkheid heeft die Liv ooit had.

Gelukkig voor Liv, weet ze een manier te vinden om haar oneindige lust naar menselijke breinen te omzeilen. Ze neemt een baan bij een lijkschouwer in Seattle. Met dit werk kan ze zoveel hersenen van Jane en John Doe lichamen eten als ze wil. Ondanks dat ze haar geheim zorgvuldig verbergt, ontdekt haar baas, Dr. Ravi Chakrabarti, haar geheim en wordt hij bijzonder enthousiast van de wetenschappelijke mogelijkheden. Ondanks het enthousiasme van haar baas, blijft Liv veroordeelt tot een eeuwigheid zonder hoop en doel. Tot ze zich realiseert dat ze met elke hersen die ze eet, ze een deel van de herinneringen van die persoon krijgt. Liv begint plotseling visioenen te krijgen vanuit het perspectief van moordslachtoffers.

Tot de verbazing van Dr. Ravi en moordonderzoeker Clive Babineaux, heeft Liv vaak gedetailleerde kennis van plaats delicten en motieven die ze niet eenvoudig kan verklaren. Ze doet zich voor als helderziende en onderzoekt samen met Detective Babineaux om de misdaden te onderzoeken en te ontdekken wie verantwoordelijk is. Het is niet hetzelfde als weer in leven zijn, maar nu kan Liv een doel vinden in haar ondode bestaan, door Clive te helpen moorden op te lossen."


Hoofdrollen in de serie zijn er voor Rose McIver (Liv), Malcolm Goodwin (Clive Babineaux), Rahul Kohli (dr. Ravi Chakrabarti), Robert Buckley (Major Lilywhite), Alexandra Krosney (Peyton Charles), David Anders (Blaine DeBeers) en Nora Dunn (Eva Moore).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen