Onduidelijkheid over crossover 'Supergirl' met 'Arrow'

Crossover Supergirl met Arrow onwaarschijnlijk

Daarnaast zullen er snel aankondigingen volgen over de cast.

Jim Pedd, 13 januari 2015 09:46

Er wordt al een tijdje door CBS gewerkt aan een serie rond Kara Zor-El, ofwel Supergirl. Tot de mogelijkheden rond de serie lijkt een crossover met The CWs Arrow en The Flash te behoren, maar tot dusverre is daar nooit een bevestiging van gekomen. In een interview met IGN ging Greg Berlanti, die alle drie de series produceert, in op de mogelijkheid.
”Zoveel moet goed gaan voor ons, om er een geweldige serie van te kunnen maken,” begon Berlanti met zijn antwoord. ”Maar, als ik kijk naar mezelf, dan zou ik dat [de crossover] graag willen zien. Maar dan moet er natuurlijk veel goed gedaan, om een goede serie te maken. En veel daarvan rust op geluk.”

Dus de mogelijkheid bestaat zeker, als we Berlanti mogen geloven. Dat mag volgens The CW voorzitter Mark Pedowitz wel, want toen hem gevraagd werd naar het potentieel van een crossover, zei hij nog ”vraag Greg maar!” Opmerkelijk is hierin wel een verhaal van CBS Entertainment voorzitter Nina Tassler. Zij zei in een ander interview juist dat de kans op een crossover klein is. ”Dat is [van] een ander netwerk,” vertelde ze over Arrow. ”Dus ik denk dat we Supergirl op dit moment voor onszelf gaan houden.”

Tot slot zouden er snel aankondigingen moeten volgen over de cast. ”Ik hoop snel iets bekend te kunnen maken over de casting. En of we de pilot mogen maken of niet,” aldus Berlanti. ”Ik zou zeggen dat het geheel dichter bij The Flash ligt dan Arrow. Dat is waarschijnlijk de beste manier om het te omschrijven.”

Bron: IGN

Lees meer over: supergirl, greg berlanti, entertainment weekly, the flash, arrow, dc, dc comics, gedeeld universum, series, cbs, the cw, mark pedowitz, crossover

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws