search
Blonde heldin in duistere trailer 'Stargirl'
Series / Trailer

Blonde heldin in duistere trailer 'Stargirl'

De heldin van actrice Brec Bassinger zien we nu in het tweede seizoen van de DC-serie.

Op de zender The CW zien we vele uiteenlopende series rond de helden uit de strips van DC Comics. Een van de nieuwste gezichten die een eigen show heeft is Stargirl. Op dit moment wordt op de zender het tweede seizoen uitgezonden.

Nu is er door The CW een "seizoenstrailer" vrijgegeven met de titel Wild Ride. De eerste aflevering van seizoen twee "Summer School: Chapter One" verscheen op 10 augustus en vandaag wordt "Summer School: Chapter Eight" uitgezonden. Er lijken in toteaal dertien hoofdstukken te zijn.

Seizoenstrailer "Wild Ride"
Hieronder zie je de trailer waarin heel wat duistere zaken voorbijkomen. Het is actrice Brec Bassinger die te zien is als Courtney Whitmore / Stargirl. Andere rollen zijn voor Yvette Monreal als Yolanda Montez / Wildcat II, Anjelika Washington als Beth Chapel / Doctor Mid-Nite II, Cameron Gellman als Rick Tyler / Hourman II en Luke Wilson als Pat Dugan / S.T.R.I.P.E.

In de beelden overigens een aantal quotes. Zo schrijft AV Club "Back and Better than Before" en Fansided komt met "We Couldn't Be More Excited".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen