Opnames 'Dark Desire' seizoen 2 van start gegaan

Opnames 'Dark Desire' seizoen 2 van start gegaan

Het tweede seizoen van de populaire thrillerserie belooft wederom heel wat moois te brengen...

Geoffrey Ketels, 12 juni 2021 om 12:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de thrillerserie Dark Desire. Inmiddels zouden namelijk de opnames voor het tweede seizoen begonnen zijn.
Het was de hoofdrolspeler van de reeks, namelijk Alejandro Speitzer die het nieuws zelf bekend heeft gemaakt. Dat er een vervolg zou komen was reeds even duidelijk. Enigszins verrassend was het eerste seizoen er immers in geslaagd om de titel van beste niet-Engelstalige serie weg te kapen.

Drama en erotiek
Het tweede seizoen van de reeks die oorspronkelijk luistert naar de naam Oscuro Deseo belooft verder te gaan borduren op het eerste seizoen. Dit betekent heel wat meer drama en erotiek.

De vraag die de fans vooral bezighoudt is natuurlijk wie Brenda echt heeft vermoord. Krijgen we in het tweede seizoen eindelijk een antwoord op deze vraag? En wat zijn de plannen van Dario na het overleven van de brand?

Het is nog even wachten op de antwoorden op bovenstaande vragen. De opnames van het tweede seizoen mogen dan ondertussen zijn begonnen, het zal nog tot 2022 duren vooraleer ze op Netflix te zien zal zijn.


Lees meer over: Dark Desire, serie, series, Netflix

Populair nieuws